Αθλητισμός

Τέταρτη θέση για την ομαδικό της σπάθης με αμαξίδιο στο Ευρωπαϊκό της Ιταλίας

Με την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο ομαδικό της σπάθης, έπεσε για την ελληνική ξιφασκία με αμαξίδιο, η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Τέρνι της Ιταλίας.

Οι Πάνος Τριανταφύλλου, Γεράσιμος Πυλαρινός-Μαρκαντωνάτος και Βασίλης Ντούνης, υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Κάζαγλη, στα προημιτελικά επικράτησαν 45-36 της Γαλλίας, όμως στον αγώνα για την είσοδό τους στον τελικό, ηττήθηκαν 45-41 από την Πολωνία. Στην αναμέτρηση για την τρίτη θέση, τα ελληνικά σπαθιά γνώρισαν την ήττα με 45-38 από την Ουκρανία.

«Το να είσαι μέσα στη τετράδα στο ομαδικό στη σπαθη σε μεγάλους αγώνες ανάμεσα στις τεράστιες δυνάμεις τις παγκόσμιας ξιφασκίας και να τους κοιτάς στα μάτια είναι τεράστια επιτυχία !!! Δεύτερη θέση στη παγκόσμια κατάταξη και τέταρτη θέση στους Πανευρωπαϊκούς 2018 νικώντας την Γαλλία στην οκτάδα και αφήνοντας πίσω Ουγγαρία, Ρωσία, Γερμανία! Ευχαριστώ πολύ την Dream Team μου Γεράσιμος Πυλαρινός, Πάνος Τριανταφύλλου και Βασίλης Ντούνης», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο Δημήτρης Κάζαγλης.

Πηγή
www.eaom-amea.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button