Πρόσωπα

Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο γιατρός μού είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο τέλος της πολύ επιτυχημένης εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» αλλά και στη μάχη του με τον καρκίνο.

Μιλώντας για την ημέρα που ανακοίνωσε μέσω social media ότι αυτή θα είναι και η τελευταία χρονιά της εκπομπής, ο παρουσιαστής εξήγησε ότι υπήρχαν ακόμα τρία έτοιμα επεισόδια τα οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «έκοψε» μια… κυρία με ρόλο εξουσίας:

«Προσπαθώ να ακούω την αλήθεια μέσα μου. Ξύπνησα στη Νάξο στις 05:30 κι έγραψα ότι είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς. Κάποιοι το παρεξήγησαν και νόμιζαν ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο κι είχαμε άλλα τρία και μία κυρία μας τα έκοψε. Κυρία καταχρηστικός όρος… δεν προλάβαμε να χαιρετήσουμε».

Κατόπιν ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Υπέβοσκε κάτι στην ψυχή μου γιατί γίνονταν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου. Αλληθωρίζαμε λίγο προς τα νούμερα τα οποία δεν κοιτούσα ποτέ. Εγώ ήθελα να παρουσιάζω τα τραγούδια που μεγάλωσα και να μαθαίνουν οι πιτσιρικάδες τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη. Γίνονταν όλο και πιο πολλές παρεκκλίσεις τα δύο τελευταία χρόνια και δεν ήθελα να έρθω σε ρήξη… Δεν προβλήθηκαν οι εκπομπές. Στην τηλεόραση δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι άσχετοι με το αντικείμενο, δεν αγαπούν και δεν σέβονται» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όσον αφορά τη μάχη του με τον καρκίνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Έγινα πραγματιστής κι είπα ότι θα το διαχειριστώ. Είχα ψυχραιμία. Ήταν πολύ δύσκολος κι επικίνδυνος καρκίνος. Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Αν είχαν βγει έξ ω τα καρκινικά κύτταρα, ήταν τελειωμένο. Αφαιρέσαμε το νεφρό, όπως ήταν».

Διαβάστε:  Σπύρος Παπαδόπουλος για τον καρκίνο: «Δεν λέω πως θα τον νικήσω, λέω θα τον διαχειριστώ»

Πηγή
www.govastileto.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button