Ιστορίες

Στο νηπιαγωγείο της είπε ότι θα την παντρευτεί. Είκοσι χρόνια αργότερα, το έκανε!

Η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν η Λάουρα και ο Ματ ήταν στο νηπιαγωγείο στο Φοίνιξ, όταν κυνηγούσαν ο ένας τον άλλον στην αυλή και έμεναν ξύπνιοι στη διάρκεια του μεσημεριανού ύπνου.

Σε ανάρτηση που έκανε το ζευγάρι στον λογαριασμό The Way We Met στο Instagram, ο Ματ ανέφερε, ότι μία από τις παλαιότερες παιδικές αναμνήσεις του είναι να στέκεται όρθιος μπροστά στην τάξη και να δηλώνει την αγάπη του για την καλύτερή του φίλη, τη Λάουρα.

“Ήμουν ερωτευμένος με τη Λάουρα ως παιδί, και είμαι μέχρι και σήμερα.” Η Λάουρα είπε στην HuffPost πως θυμάται τον Ματ στο σχολείο να είναι λίγο χαζούλης. “Κάναμε σχεδόν τα πάντα μαζί. Περνούσαμε τέλεια μαζί”, συμπλήρωσε. Ο Ματ πάντως θυμάται ότι προσπαθούσε να την εντυπωσιάσει από μικρή ηλικία.

“Το Lion King ήταν πολύ της μόδας εκείνο τον καιρό, οπότε περνούσαμε τον περισσότερο χρόνο μας λέγοντας ατάκες στην αυλή. Θυμάμαι να προσπαθώ να την εντυπωσιάσω κατά την διάρκεια της γιορτής του Cinco De Mayo στο νηπιαγωγείο όταν προσπαθούσαμε να σπάσουμε την πινιάτα. Ευτυχώς, ήμουν το παιδί που τα κατάφερε, οπότε θεώρησα ότι τράβηξα την προσοχή της.”

Οι δυο τους πήγαν τελικά σε διαφορετικά δημοτικά σχολεία και έχασαν επαφή. Βρέθηκαν πολλά χρόνια αργότερα, στο Λύκειο, όταν η Λάουρα είδε το όνομα του Ματ στο κινητό τηλέφωνο ενός κοινού φίλου. Ο κοινός φίλος ήθελε να τους φέρει πιο κοντά, αλλά η Λάουρα δίσταζε στην αρχή.

Τελικά, όμως, βγήκαν και μέσα σε δύο εβδομάδες έγιναν ζευγάρι. Παρότι πήγαν σε διαφορετικά σχολεία και πανεπιστήμια, το 2015, ο Ματ τήρησε την παιδική του υπόσχεση και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2016.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button