Ιστορίες

Σπουδαίος διαιτητής, ενθάρρυνε παιδάκι με σύνδρομο Down: Είσαι πρωταθλητής [video]


iSpeech
Αν και οι διαιτητές συνήθως αποτελούν «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς, μάλλον αυτό δεν ισχύει για τον Εδουάρδο Γκαλβάν. Ο καταπληκτικός τρόπος με τον οποίο ο μεξικανός ρέφερι ενθάρρυνε ένα παιδί με σύνδρομο Down για να διαβάσει ένα μήνυμα ενώπιον χιλιάδων θεατών, έγινε viral.

Ο μικρός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο παραδίδοντας την μπάλα τού αγώνα στον διαιτητή. Όταν όμως έφτασε η στιγμή για να διαβάσει ένα σύντομο μήνυμα για «τον σεβασμό στο παιχνίδι και το καθαρό ποδόσφαιρο» φάνηκε να αγχώνεται αρκετά και να χάνει τα λόγια του.

Μη μπορώντας να αρθρώσει λέξη, ο διαιτητής εμψύχωσε το παιδί βοηθώντας το παράλληλα να διαβάσει το κείμενο. Κι όταν τελικά τα κατάφερε -εν μέσω αποθέωσης από το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο- του είπε σφίγγοντας τη γροθιά: «Μπράβο σου, είσαι ένας πρωταθλητής!».

https://twitter.com/BillyEscobar7/status/1094839361802301440?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1094839361802301440&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.altsantiri.gr%2Fviral%2Fviral-o-spoydaios-diaititis-poy-entharryne-paidaki-me-syndromo-down-eisai-protathlitis%2F

Πηγή
www.altsantiri.gr
Ακολουθήστε μας στο:   Instagram!       Facebook!      Twitter!

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button