Ιστορίες

Πρόωρο μωράκι που γεννήθηκε 600 γρ. κοντεύει τα 4 και πάει πρώτη φορά σχολείο!

Η Darcey Clegg, που σήμερα είναι 4 ετών, γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2016 με επείγουσα καισαρικής τομή τρεις μήνες νωρίτερα και ζύγιζε μόλις 600 γραμμάρια. Το κοριτσάκι έπρεπε να παλέψει για τη ζωή της, αλλά η δύναμη που έδειξε ήταν αξιοσημείωτη!

Η εγκυμοσύνη της Gill ήταν ομαλή, μέχρι που μία τυπική εξέταση στις 28 εβδομάδες αποκάλυψε ότι υπήρχε κάποια ανωμαλία στον πλακούντα και το μωρό της δεν αιματώνεται σωστά. Η μέλλουσα μαμά μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για επείγουσα καισαρική τομή.

«Αυτό που ζήσαμε ήταν τρομακτικό», είπε ο Gill. «Το κοριτσάκι μας μεταφέρθηκε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών για να τη βοηθήσει να επιβιώσει τους κρίσιμους μήνες. Έκανε πολλές μεταγγίσεις αίματος και πήρε χρόνος μέχρι να δυναμώσει αρκετά και να επιστρέψει σπίτι. Οι γιατροί δεν μας έδιναν ελπίδες, αλλά η μικρή μας τα κατάφερε!» λέει συγκινημένη η μητέρα της.

Έκτοτε, οι γονείς της δεν είχαν πολλές ελπίδες για το μέλλον. Όλα έδειχναν πως δεν θα μεγαλώσει όπως τα περισσότερα υγιή παιδιά, ενώ οι γιατροί τους προετοίμαζαν για το χειρότερο σενάριο, πριν το παιδί φτάσει στην ηλικία που θα πάει σχολείο.

Η μικρή, όμως, τους διέψευσε όλους! Σήμερα, σε ηλικία τεσσάρων ετών, είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ξεκίνησε το σχολείο ! Οι γονείς της και οι γιατροί που την παρακολουθούν εκφράζουν τη χαρά και την περηφάνια τους για την δύναμή της, κι εμείς της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή, δυνατή και χαρούμενη!

Πηγή: The Sun

Πηγή
www.mama365.gr
Ακολουθήστε μας στο:   Instagram!       Facebook!      Twitter!

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button