Ιστορίες

Πατέρας έκανε τατουάζ το ίδιο σημάδι με τον γιο του για να τον βοηθήσει να βρει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση

O Derek Prue δέχθηκε τη βελόνα του τατουάζ να τον σημαδεύει για περίπου τριάντα ώρες. Ο σκοπός, όμως, ήταν πολύ σοβαρός για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο γιος του είχε ένα σημάδι και ήθελε να κάνει ένα παρόμοιο για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, το παιδί του.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επέλεξε να βοηθήσει τον γιο του να αποβάλει την δυσαρέσκεια που του γέμιζε το εκ γενετής σημάδι που είχε στα αριστερά πλευρά του, ένας πατέρας από το Stony Plain.

Ο 8χρονος γιος του Derek Prue, αρχικά ήταν περήφανος για το καφέ σημάδι αυτό. Όμως, όσο μεγάλωνε άρχισε να προσπαθεί να το καλύπτει στην πισίνα. Έδειχνε πως δεν ήταν και τόσο άνετος, με την ύπαρξή του.

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα με το εκ γενετής σημάδι, αλλά είδα οτι άρχισε να προσπαθεί να το καλύπτει», είπε ο πατέρας του, ο οποίος αποφάσισε να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει και να γεμίσει αυτοπεποίθηση. Πως; Κάνοντας και εκείνος, στο ίδιο σημείο και με το κατάλληλο χρώμα μελανιού, ένα τατουάζ που θα ήταν ακριβώς σαν το σημάδι του 8χρονου γιου του. Έτσι πήγε στο Juicy Quill Tattoo και επέμεινε την βελόνα στο σώμα του για συνολικά 30 ώρες, προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Νόμιζα ότι θα ήταν απλά ένα ραντεβού. Αλλά οι τρεις ώρες, εξελίχθηκαν σε 30, καθώς χρειαζόταν δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα δεν είχε αποκαλύψει τίποτα στον γιο του. «Απλά έβγαλα την μπλούζα και του έδειξα οτι έχω το ίδιο σημάδι με αυτόν», με τον μικρό να απαντά «That’s cool!». Έτσι από την επόμενη φορά που πήγε στην πισίνα, έκανε το μάθημα κολύμβησης και πάλι χωρίς μπλούζα.

Πηγή
enimerotiko.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button