Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Δημιουργεί και τμήμα ΑμεΑ στο ποδόσφαιρο

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δημιουργεί ακόμα ένα τμήμα για ΑμεΑ (6ο), αλλά αυτή τη φορά στο λαοφιλέστερο άθλημα, το ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός δεν σταματάει να πρωτοπορεί σε όλα τα σπορ. Οι πράσινοι μετά τη δημιουργία ομάδα τμημάτος ΑμεΑ στο μπάσκετ, στη ξιφασκία, στη τοξοβολία, στην κολύμβηση, στο πινγκ – Πονγκ και στην ποδηλασία ανακοίνωσαν και τη δημιουργία ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το τριφύλλι για ακόμα μία φορά αποδεικνύει ότι είναι μπροστά έτη φωτός, καθώς είναι από τις πρώτες ομάδες ποδοσφαίρου ΑμεΑ που δημιουργούνται στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός για άλλη μία φορά δείχνει τον δρόμο σε όλους.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκός ΑμεΑ μέσω των social media αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ τηρώντας την υπόσχεση που έθεσε εξαρχής για την καλλιέργεια και νέων αθλημάτων στη χώρα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας με ακρωτηριασμένους αθλητές και τη συμμετοχή της στο πρώτο αναπτυξιακό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό άθλημα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της FIFA καλλιεργώντας αντίστοιχα όλες τις γνωστές διεθνείς συλλογικές διοργανώσεις όπως το… Champions League για αθλητές με ακρωτηριασμό.

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι όροι συμμετοχής που προβλέπεται κάποιος αθλητής ΑμεΑ να διαθέτει ώστε να συμμετάσχει στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα».

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button