Πρόσωπα

«Πήρα τη λεύκη μου και πήγα Σύρο»: Ένα δυνατό μήνυμα της Αθηναΐς Νέγκα προς όλους…

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σύρο απολαμβάνει αυτές τις μέρες, η Αθηναΐς Νέγκα.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Τwitter μια φωτογραφία από τις διακοπές της στη Σύρο, όπου ποζάρει με σορτσάκι και βλέπουμε τη λεύκη της.

Μάλιστα, ως συνοδευτικό σχόλιο στη φωτογραφία έγραψε με χιούμορ: «Πήρα τη λεύκη μου για ποτό στην Άνω Σύρο», θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς όλους πως πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Αθηναΐς Νέγκα, οι χρήστες την αποθεώνουν.

”Υπέροχη!!!! Μπράβο για την επιλογή της Σύρου και χίλια μπράβο για την ανάρτηση. Υποκλίνομαι, σε θαύμαζα ούτως η άλλως, τώρα σε λατρεύω. Καλή συνέχεια!!!!”

“Είσαι θεά”

“Δεν θα σε λυπηθώ να ξέρεις, είσαι ακόμη τόσο όμορφη που επικεντρώνομαι εγώ τουλάχιστον στα υπόλοιπα καλή μου”

“Δεν είσαι η μόνη…πολλοί είμαστε παρέα με την λεύκη μας…”

“Όλοι έχουμε κάποια ιδιαιτεροτητα πάνω μας , σε άλλους φαίνεται σε άλλους όχι. Είστε μια κούκλα”

“Το σωμα σου δημιούργησε το ομορφότερο έργο τέχνης”

Αθηναΐς Νέγκα: Μόλις ο γιατρός μου είπε ότι έχω λεύκη, με έπιασαν τα κλάματα

Πριν λίγους μήνες, η Αθηναΐς Νέγκα είχε μιλήσει στο «Mega Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου για τη λεύκη με την οποία διαγνώστηκε στα 16 της και το body shaming που αντιμετώπισε.

«Όσο περνάνε τα χρόνια συμβιβάζομαι περισσότερο. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι γίνεται, πήγα στον δερματολόγο και μου είπε “έχετε λεύκη, κρίμα και είστε και νέα κοπέλα”. Με έπιασαν τα κλάματα. Είναι ένα αυτοάνοσο που κανείς δε ξέρει τι το προκαλεί. Υπάρχει η λεύκη που προχωρά και η λεύκη που σταματά.

Ακόμα έχω στιγμές που μπορεί να αισθανθώ άβολα. Είναι τέτοια η αδιακρισία των ανθρώπων που σε σοκάρει. Το περιβάλλον έχει διάφορες αντιδράσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που δε πιστεύουν ότι δε γίνεται κάτι για τη λεύκη. Και οι αντιδράσεις των Ελλήνων είναι διαφορετικές. Στο εξωτερικό δε με έχει σταματήσει κανείς να με ρωτήσει “κοπελιά τι έπαθες;”. Δε το έχω αντιμετωπίσει γενναία.

Καλύπτω τα σημάδια μου όταν έχω να πάω σε μια δεξίωση ή να βγω στην τηλεόραση και όχι γιατί το κρύβω αλλά γιατί το κοντράστ μπορεί να φανεί άσχημα. Όταν θέλω να είμαι αισθητικά καλύτερη παίρνω ένα σπρέι και το καλύπτω για να αισθάνομαι εγώ καλύτερα και για να μην έχω περίεργες αντιδράσεις”, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button