Πρόσωπα

Ο Keanu Reeves δώρισε το 70% του μισθού του από το Matrix στην έρευνα για τη λευχαιμία

Ο Keanu Reeves θεωρείται εδώ και καιρό ως ένας από τους διασημότερους και πιο κουλ τύπους στο Hollywood, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα σε αυτή την τρομερή προσωπικότητα από όσα γνωρίζουμε οι περισσότεροι από εμάς.

Τα προβλήματα με την αδερφή του και οι θυσίες του

Το 1991, η μικρότερη αδερφή του, Kim, διαγνώστηκε με λευχαιμία, έναν τύπο καρκίνου του αίματος, τον οποίο πάλεψε για 10 χρόνια πριν αρχίσει να υφίσταται ύφεση.

Ο Keanu Reeves έβαλε τη ζωή του σε αναμονή καθώς έγινε ο φροντιστής της, με αποτέλεσμα οι συνέχειες του Matrix να καθυστερούν και ο Keanu Reeves να πουλά το σπίτι του για να μπορέσει να πλησιάσει πιο κοντά της και να τη φροντίσει.

Ποιος άλλος το κάνει αυτό;

Δώρισε επίσης περίπου το 70 τοις εκατό του μισθού του από το The Matrix στη λευχαιμία για να βοηθήσει στην αναζήτηση θεραπείας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Keanu Reeves δημιούργησε επίσης μια φιλανθρωπική οργάνωση για να υποστηρίξει ανθρώπους και παιδιά που ζουν με καρκίνο, στην οποία δεν έδωσε το όνομά του.

Πάντα λιγομίλητος αλλά με ουσία

Δεν έχει μιλήσει πολύ για τη φιλανθρωπία του, γιατί δεν θέλει να συνδέεται με τη διασημότητά του, αλλά το 2009 είπε στο Ladies Home Journal ότι βοηθά ανθρώπους με καρκίνο και φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ο Keanu Reeves και η αδερφή Kim ήταν ιδιαίτερα δεμένοι αφού μεγάλωσαν μαζί σε ένα σκληρό σπίτι.
Ο πατέρας τους έφυγε όταν ο Keanu Reeves ήταν δύο ετών και αργότερα φυλακίστηκε για κατοχή ναρκωτικών. Μετακόμισαν πολύ με τη μητέρα τους, η οποία τους πήγε από τη Χαβάη στην Αυστραλία, τη Νέα Υόρκη και τον Καναδά.

Πόσο ταπεινός είναι τέλος πάντων;

Ο Keanu Reeves είναι διαβόητα προσεκτικός με τα χρήματά του, καθώς συχνά τον βλέπουν να παίρνει το μετρό, όπου επίσης παρατηρείται τακτικά να παραχωρεί τη θέση του για άλλους επιβάτες.

Λαμβάνοντας υπόψη πολλούς άλλους σταρ με τους οποίους έχουμε να κάνουμε στο Hollywood, ο Keanu Reeves είναι τρομερά ταπεινός. Μπράβο του.

πηγη: hairt.gr

Πηγή
hairt.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button