Πρόσωπα

Ο Κιάνου Ριβς δεν φοράει ακριβά ρούχα ούτε μένει σε επαύλεις, αλλά δίνει τα χρήματά του σε όσους έχουν ανάγκη

Η πιο ταπεινή διασημότητα στο Χόλιγουντ ☺

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Κιάνου Ριβς, 57 ετών, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς στον κόσμο της διασκέδασης για πολλούς λόγους.

Τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τη φήμη του “Internet Boyfriend” λόγω της μεγάλης στοργής που τρέφουν οι χρήστες του Διαδικτύου για αυτόν, και αυτό οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι είναι εξαιρετικός ηθοποιός σε σούπερ υπερπαραγωγικές ταινίες όπως το  “The Matrix” και το ” Jhon Wick”  όπου παίζει άψογα τον αγαπούν και τον θαυμάζουν για τη μεγάλη του καρδιά και για τον σπουδαίο άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι είναι.

Και είναι ότι ο Keanu είναι γνωστός για τις πολλαπλές επιχορηγήσεις ή δωρεές που κάνει σε ιδρύματα, αλλά είναι επίσης ένας σπουδαίος κύριος. Να αναφέρουμε την ώρα που έδωσε τη θέση του σε έναν άγνωστο στο μετρό, καθώς και τις πολλαπλές στιγμές που μοιράστηκε με τους άστεγους.

Ο Κιάνου Ριβς έκανε δώρο αξίας 10.000 σε κάθε έναν από τους κασκαντέρ του και μάλιστα τούς το έδωσε στη διάρκεια ενός δείπνου στο Παρίσι.

Ακόμα και αν δεν είναι ο καλύτερος ηθοποιός του Χόλιγουντ, είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχουν περάσει από τη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Ο Keanu Reeves, που φημίζεται για τη σεμνότητα και τη γενναιοδωρία του, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι έχει χρυσή καρδιά, καθώς χάρισε σε κάθε έναν από τους τέσσερις κασκαντέρ του ρολόγια Rolex αξίας 10.000 έκαστο, ως ένα «ευχαριστώ» για το ντουμπλάρισμά του στις δύσκολες σκηνές της ερμηνείας του «John Wick».

Με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τέταρτης ταινίας της σειράς, επέλεξε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους Jeremy Marinas, Dave Camarillo,

Li Qiang και Bruce Concepcion με ένα πολυτελές ρολόι, και μάλιστα προσωποποιημένο, με χαραγμένα το όνομά τους και τη φράση «Η πεντάδα του John Wick». Τους προσκάλεσε σε δείπνο στο Παρίσι, όπου τούς έδωσε το δώρο τους.

«Τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτα για εμένα», είχε πει ο Reeves σε παλαιότερη συνέντευξή του. «Έχω βγάλει πολλά, αλλά θέλω να απολαμβάνω τη ζωή μου και να μην αγχώνομαι για τον τραπεζικό λογαριασμό μου». Άλλωστε, με τόσες δοκιμασίες που έχει περάσει στο παρελθόν, σίγουρα έχει μάθει να εκτιμάει ό,τι είναι αληθινά πιο σημαντικό.

Δείτε στιγμιότυπο από το δείπνο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WATCHMANIA (@watchmania)

Πηγή
filoitexnisfilosofias.com
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button