Ιστορίες

Οχτάχρονος παρηγορεί συνομήλικο του με αυτισμό την πρώτη μέρα του σχολείου [video]

Συγκίνηση προκαλεί η κίνηση του 8χρονου Christian την πρώτη μέρα που χτύπησε το κουδούνι του σχολείου. Ο μικρός είδε σε μια γωνιά τον συνομήλικο του Connor, που πάσχει από αυτισμό, να κλαίει απαρηγόρητος. Πήγε αμέσως προς το μέρος του, τον έπιασε από το χέρι, τον παρηγόρησε και μαζί πέρασαν την πόρτα του σχολείου!

Τη φωτογραφία των δύο παιδιών μοιράστηκε στο Facebook η μητέρα του Connor και 4.000 έσπευσαν να τη μοιραστούν στο διαδίκτυο, για να ταξιδέψει παντού η κίνηση ανθρωπιάς ενός μικρού παιδιού.

«Είμαι περήφανη για τον γιο μου. Είδε ένα παιδί να κλαίει σε μία γωνία, οπότε πήγε να τον παρηγορήσει, τον έπιασε από το χέρι και μαζί μπήκαν στο σχολείο! Είναι τιμή μου να μεγαλώνω ένα τέτοιο παιδί, ένα παιδί με μεγάλη καρδιά. Η πρώτη μέρα στο σχολείο ξεκίνησε σωστά» έγραψε.

Τα δύο παιδιά έκτοτε έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι. «Την πρώτη μέρα στο σχολείο άρχισα να κλαίω. Μετά με βοήθησε και ήμουν χαρούμενος» είπε ο Connor για τον φίλο του, που δεν γνωρίζει ότι πάσχει από αυτισμό.

«Κάθε μέρα ανησυχώ ότι θα υποστεί μπούλινγκ γιατί είναι διαφορετικός. Ο γιος σου μου ζέστανε την καρδιά. Αν υπήρχαν και άλλα παιδιά σαν αυτόν δεν θα ανησυχούσα» είπε η μητέρα του Connor, April Cites, στην μητέρα του Christian.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή
www.newsbeast.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button