Ιστορίες

Νόα-Ένας σύγχρονος «σούπερ ήρωας»: 2 ετών παιδί γιορτάζει την τελευταία μέρα χημειοθεραπείας

Ο μικρούλης Νόα είναι μόλις δύο ετών και φορώντας τη χρυσή μπέρτα του γιόρτασε την τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας του. Αλλά έχει περάσει ήδη έναν ολόκληρο χρόνο κάνοντας χημειοθεραπείες, αρκετές εγχειρήσεις στους πνεύμονες και μια μεταμόσχευση ήπατος.

Οι γιατροί του Νόα από τις ΗΠΑ βρήκαν ότι πάσχει από ηπατοβλάστωμα, μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου του ήπατος, που συνήθως προσβάλει παιδιά πολύ νεαρής ηλικίας.

Η μητέρα του Νόα κατέγραφε στο Instagram την απίστευτη μάχη που έδινε ο γιος της με τη νόσο, αλλά την περασμένη εβδομάδα ανέβασε ότι ο μικρούλης μόλις γιόρτασε την τελευταία μέρα των χημειοθεραπειών.

Στο βίντεο ο 2χρονος Νόα φαίνεται να φορά χαρούμενος μια χρυσή μπέρτα και να τρέχει στον θάλαμο του παιδιατρικού νοσοκομείου.

«Ζήτω! Τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας. Φτάσαμε στο τέλος της χημειοθεραπείας. Τι ταξίδι! Δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς αυτή την απίστευτη ομάδα από νοσοκόμες και προσωπικό. Θα μείνουν για πάντα στις καρδιές μας» έγραψε η μητέρα του μικρούλη Νόα.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες να θαυμάζουν το απίστευτο κουράγιο και τη δύναμη του μικρού αγοριού και να του εύχονται καλή ανάρρωση.

«Τι πανέμορφο χαμόγελο. Έχει κάθε δικαίωμα να φορά κάπα! Θα πούμε μια προσευχή απόψε γι’ αυτόν τον μικρό σούπερ ήρωα και την οικογένειά σας και εύχομαι κάθε δύναμη και καλή υγεία για τα χρόνια που θα έρθουν» σχολίασε κάποιος για το δίχρονο αγοράκι.

«Απλά μπήκα για να πω «μπράβο, μικρό αγόρι”! Να στείλουμε αγάπη και φως στην οικογένειά σας. Τι πανέμορφο βίντεο!» έγραψε κάποιος άλλος.

«Τα πάντα αποτελούν μια έμπνευση για εμάς, προσευχόμαστε να φορέσουμε κι εμείς αυτή την μπέρτα σύντομα» λέει ένας άλλος σχολιαστής.

«Ζήτω! Είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτόν και για εσάς. Το μωρό μου επέζησε κι αυτό από ηπατοβλάστωμα (τέταρτο στάδιο, αλλά όχι μεταμόσχευση) και τώρα είναι μια υγιής 6χρονη κοπελίτσα… οπότε ξέρω τη χαρά σας και τη δύναμη» σχολίασε κάποια άλλη μαμά.

@happiestofficial It’s this little superhero’s last day of chemo and his smile says it all! via ig: nikkidanielle #chemo #lastdayofchemo #kidsoftiktok #fyp #foryou ♬ original sound – HAPPIEST

Πηγή
diaforetiko.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button