ΑθλητισμόςΠρόσωπα

Νίκος Παπαγγελής: Πλέον 5 χρόνια μετά μπορώ να πω ότι νιωθω αν οχι τυχερός, σίγουρα ευλογημένος που ζω μια ζωή που σίγουρα δεν θα ζούσα πριν τον ακρωτηριασμό

Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας κος Νίκος Παπαγγελής με αφορμή τα 5 χρόνια από την μέρα όπου ακρωτηριάστηκε το αριστερό του πόδι έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media…

16/6/2014
Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια εγινε η μεγαλύτερη αλλαγή στην ζωή η μαλλον ξεκίνησε μια νέα αφού τοτε ήταν η μέρα όπου ακρωτηριάστηκε το αριστερό μου πόδι! Πολλοί με ρωτάτε αν θα ήθελα να μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο! Η απάντηση είναι μια…εννοειται πως οχι,ποιος θα ήθελα να ζει με μια αναπηρία που μπορει να τον περιορίζει σε πολλά πραγματα, να μην τον αφήνει να κάνει αρκετά πραγματα! Οποίος απαντούσε με ναι θα ήταν ψεύτης!

Σίγουρα όμως στην ζωή πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτο που σου φέρνει η ίδια, να μάθεις να πορεύεσαι με αυτά που έχεις και να ζεις,να κανεις και να πραττεις όπως θέλεις εσυ!

Πλέον 5 χρόνια μετά μπορώ να πω ότι νιωθω αν οχι τυχερός, σίγουρα ευλογημένος που ζω μια ζωή που σίγουρα δεν θα ζούσα πριν τον ακρωτηριασμό,κάνοντας πραγματα που δεν θα φανταζομουν ποτε ότι θα έκανα,μετατρεποντας την τοτε τραγική κατασταση σε μια νέα και πολυ καλύτερη ζωή!Περνώντας μεσα από καταστάσεις μαθαίνεις ότι η ζωή είναι ωραια και δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώριες,ερωτήσεις για το πως θα ήταν η ζωή αν δεν είχα παθει αυτο κλπ!

Συμβουλή..ζειστε όπως γουστάρετε,με ότι έχετε,όπως ειστε!!

Είτε είστε κουτσοί,είτε χοντροί,κοντοί,τυφλοί,χώρις χερια,όπως είστε! Μην ντρέπεστε και μην σταματάτε ποτε να ζείτε και να κανετε ότι ονειρευεστε! Η ζωή είναι ένα δωρο που πρέπει να περνούμε και να λέμε ευχαριστω κάθε μέρα που σηκωνόμαστε το πρωι!

Διαβάστε:  Συνέντευξη με τον Νίκο Παπαγγελή – Μικρός ήρωας, μεγάλος αθλητής

Η ανάρτησή του

https://www.facebook.com/PapangelisAthlete/photos/a.442196802621996/1295908317250836/?type=3&theater

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button