Πρόσωπα

Νίκησε τη λευχαιμία με χορό: Ποια είναι η Ρεγγίνα Μακέδου που θα δούμε στο Dancing With The Stars;

Η θαρραλέα χορεύτρια από την Καβάλα που δεν το έβαλε κάτω και μοίρασε απλόχερα χαρά και αισιοδοξία.

Στα 35α γενέθλιά της έμαθε τα δυσάρεστα νέα: Είχε λευχαιμία και θα έπρεπε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Στην αρχή θύμωσε, απογοητεύτηκε και έκλαψε. Μέχρι που μία φίλη της την ταρακούνησε. Είχε συνηθίσει να είναι πάντα δραστήρια, να χορεύει και να κάνει ταξίδια.

Δεν είχε κανένα σκοπό να αφήσει τον καρκίνο να της στερήσει τίποτα από όλα αυτά. Και κάπως έτσι, η 36χρονη χορεύτρια από την Καβάλα, Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε κουράγιο και δύναμη σε πολλούς χρήστες του Instagram που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Τα βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει κατά τη διάρκεια της θεραπείας της βρήκαν τεράστια ανταπόκριση στο κοινό και η ίδια πλέον μετρά πάνω από 30.000 followers.

Και κάπως έτσι, η 36χρονη χορεύτρια από την Καβάλα, Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε κουράγιο και δύναμη σε πολλούς χρήστες του Instagram που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Τα βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει κατά τη διάρκεια της θεραπείας της βρήκαν τεράστια ανταπόκριση στο κοινό και η ίδια πλέον μετρά πάνω από 30.000 followers.

Μιλώντας στο kavalanews.gr η Ρεγγίνα είπε: «Να μην αφήνεις τίποτα τοξικό να σε “βρομίζει”, είτε αυτό είναι καρκίνος είτε είναι ένας άνθρωπος, ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που θέλω να περάσω είναι η υγεία, το χαμόγελο, ένας θετικός τρόπος ζωής» λέει η αισιόδοξη Ρεγγίνα η οποία ολοκλήρως τις χημειοθεραπείες της τον Νοέμβριο του 2020.

 

Φέτος, η χορεύτρια και αθλήτρια αναμένεται να είναι μία από τις 16 celebrities που θα εμφανιστούν στο πολυαναμενόμενο Dancing With The Stars με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Ο μεγαλύτερός της φόβος είναι μη σκοντάψει και πέσει, ενώ τα χρήματα του νικητή θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ανυπομονούμε να τη δούμε να χορεύει!

Πηγή
www.womantoc.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button