Ιστορίες

Μεγαλείο ψυχής: 19χρονος με καρκίνο τελικού σταδίου συγκέντρωσε 60.000 για εξάχρονο που δίνει την ίδια μάχη

Μια σπουδαία πράξη έκανε ο 19χρονος Ρις Λάνγκφορντ, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, δίνοντας «δύναμη» σε άλλο παιδί που παλεύει ενάντια στον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος Ρις Λάνγκφορντ διαγνώστηκε με καρκίνο το 2020, με την μητέρα του δυστυχώς να ανακοινώνει την Τρίτη πως ο γιος της πέθανε, δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα στο σπίτι.

Ωστόσο, ο ίδιος όσο βρισκόταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου, αποφάσισε να προσφέρει 1000 λίρες αλλά και να ξεκινήσει και μια καμπάνια για έναν εξάχρονο που έδινε την ίδια μάχη με εκείνον.

Τα συγκινητικά λόγια του 19χρονου για τον 6χρονο, που έδινε μάχη με τον καρκίνο.

 «Ο μαχητής μου, ο ήρωάς μου, ο γιος μου, το μωρό μου, σταμάτησε να πολεμά. Άφησε το σπαθί του και πέθανε ειρηνικά στο σπίτι με όλη την οικογένεια γύρω του. Είμαστε συντετριμμένοι. Η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ ίδια» έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα του.

Η μητέρα του άτυχου παιδιού αποκάλυψε πως όταν ο γιος της είχε διαβάσει για τον 6χρονο Τζέικομπ είπε στους γονείς του: «Αν δεν μπορεί να γίνει κάτι για μένα, θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω αυτό το μικρό αγόρι». Ο μικρός Τζέικομπ διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα το 2017 και κέρδισε την πρώτη του μάχη το 2019. Τον περασμένο Δεκέμβριο όμως οι γιατροί βρήκαν έναν νέο όγκο στο συκώτι του παιδιού.

Από την πρωτοβουλία του Ρις  συγκεντρώθηκαν 60.000 λίρες για τις θεραπείες του Τζέικομπ. Στη σελίδα στήριξης του μικρού Τζέικομπ, αναρτήθηκε ένα μήνυμα για τον «άγγελό» του, που ανέφερε: «Πέτα ψηλά Ρις , είμαστε όλοι τόσο υπερήφανοι και ευγνώμονες για όσα έκανες για τον Τζέικομπ μας».

Πηγή
cancergr.blogspot.com
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button