Ιστορίες

Μάθημα ανθρωπιάς: Συγκίνηση για τον ντελιβερά που βοήθησε γυναίκα με Αλτσχάιμερ να επιστρέψει ασφαλής σπίτι της

Μαθήματα ανθρωπιάς παρέδωσε ένας διανομέας της Amazon όταν εντόπισε μια 92χρονη γυναίκα με Αλτσχάιμερ να περιπλανιέται στους δρόμους και την επέστρεψε στο σπίτι της.

Η Τζίτζι, μία 92χρονη γυναίκα, που έχει Αλτσχάιμερ σε προχωρημένο στάδιο, έφυγε από το σπίτι της και περιπλανιόταν στην περιοχή του Νιου Τζέρσεϊ για αρκετή ώρα. Η κάμερα που βρίσκεται στο κουδούνι του σπιτιού της κατέγραψε την στιγμή που έφυγε από το σπίτι της.

Για καλή της τύχη ένας διανομέας της Amazon, ο Βίλμαρ, την εντόπισε να περιπλανιέται στους δρόμους του Νιου Τζέρσεϊ και από το ιατρικό βραχιολάκι που φορούσε στο χέρι της, μπόρεσε να μάθει που μένει και να την επιστρέψει σπίτι της.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Reddit συγκίνησε τους χρήστες του διαδικτύου και σύντομα έγινε viral.

Όπως θα δείτε κι εσείς, ο διανομέας της Amazon βοήθησε την 92χρονη να κατέβει από την βαν και στη συνέχεια κρατώντας την από το χέρι την παρέδωσε στην εγγονή της, Κάρεν.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό η κοινότητα να φροντίζει η μία την άλλη. Αν συμβεί κάτι, δείτε κάτι, πείτε κάτι. Θέλετε απλώς να βεβαιωθείτε ότι οι γείτονές σας είναι ασφαλείς, όλοι είναι ευτυχισμένοι. Όλοι ωφελούνται, αρκεί να συνεισφέρουμε όλοι», είπε ο διανομέας.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Πηγή
www.enimerotiko.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button