Πρόσωπα

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Συγκινεί ο “Ντόντος” του “Κομάντα και Δράκοι”- «Βάζω το 100% των δυνάμεων μου»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και στην κάμερα του «Τι λες τώρα» παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Λευτέρης Κακογιαννάκης, ο οποίος υποδύεται τον Ντόντο στη νέα σειρά του Mega που έχει καθηλώσει το κοινό από το πρώτο επεισόδιο, «Κομάντα και Δράκοι».

Ο 26χρονος από την Κρήτη, παρόλο που δεν είναι ηθοποιός, έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για τη συμμετοχή του στην σειρά. Ο ίδιος, στη συνέντευξή του δήλωσε πως βάζει το 100% των δυνάμεών του προκειμένου να υποδυθεί τον ρόλο όσο καλύτερα μπορεί.

Ο νεαρός Λευτέρης Κοκογιαννάκης, μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε πως «είναι μεγάλη τιμή και χαρά να πρωταγωνιστώ σε μία σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Στην τηλεόραση είναι η πρώτη φορά που παίζω, μικρός είχα παίξει θέατρο στα Χανιά.

Για τη συμμετοχή μου στη σειρά ευχαριστώ την Αρχόντισσα Κοκοτσάκη, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο ρόλος αυτός είναι γάντι. Κάναμε άλλα 2 -3 δοκιμαστικά και από τότε είμαστε από τον Ιούνιο στα γυρίσματα.

«Έχω πάρει πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου» συμπλήρωσε ο Ντόντος από τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι. Το πιο βασικό μήνυμα είναι η αγάπη τους. Να βλέπεις ένα ολόκληρο συνεργείο… Είναι δεύτερη οικογένεια για μένα».

«Σαν Λευτέρης δεν έχω περάσει την ταλαιπωρία του Ντόντου. Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για να τον υποδυθώ και να τον κάνω καλύτερο», πρόσθεσε.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button