Πρόσωπα

Κυμπουρόπουλος για Πολάκη: «Περασμένα, ξεχασμένα» [video]

«Το θετικό από αυτήν την κόντρα είναι ότι άνοιξε η συζήτηση για την αναπηρία και θα μείνει ανοικτή και για την επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ

«Τα λόγια χάνονται, οι πράξεις είναι αυτές που μένουν» είπε πριν από λίγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος αναφερόμενος στην πρόσφατη κόντρα που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παυλο Πολάκη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και απαντώντας στην ερώτηση εάν έχει να στείλει κάποιο μήνυμα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο κ. Κυμπουρόπουλος απάντησε με τη φράση «περασμένα, ξεχασμένα».

Δίνοντας μαθήματα… πολιτικού πολιτισμού, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε πως τα λόγια χάνονται και αυτές που μένουν είναι οι πράξεις… Παρατήρησε μάλιστα ότι από την κόντρα με τον κ. Πολάκη υπάρχει και ένα θετικό στοιχείο, ότι άνοιξε η συζήτηση για την αναπηρία στην Ελλάδα.

«Πρέπει να δούμε τι κοινωνία θέλουμε. Πρέπει να ξαναδούμε το ζήτημα της αναπηρίας από την αρχή. Το κέρδος από την αντιπαράθεση με τον Πολάκη είναι ότι άνοιξε αυτό το ζήτημα και πρέπει να μείνει ανοικτό το θέμα και για την επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε τη συνέντευξη του Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον ΣΚΑΙ

https://youtu.be/QNdrGlBwYL0?t=1

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button