Ιστορίες

Κοριτσάκι 10 ετών δωρίζει τα μαλλιά της σε παιδιά με καρκίνο και οι συμμαθητές της κοροϊδεύουν τη νέα της εμφάνιση

H 10χρονη Jetta Fosberg είναι ένα μικρό στοργικό κορίτσι που ήθελε να κάνει τη διαφορά στην κοινωνία, παρά το γεγονός ότι είναι τόσο μικρή σε ηλικία.

Όταν μεγάλωσαν τα μαλλιά της, η Jetta έκανε κάτι το αδιανόητο για τα κορίτσια της ηλικίας της. Τα έκοψε και τα δώρησε για να γίνουν περούκες για τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Όταν ο κομμωτής της είπε πως θα κόψει τα μαλλιά της 35 εκατοστά, η Jetta δεν ήταν ικανοποιημένη. Απαίτησε να της κόψει όσο περισσότερο μπορούσε, για να μπορέσουν να φτιάξουν περισσότερες περούκες.

Ενώ τα περισσότερα παιδιά μεγαλώνοντας νοιάζονται όλο και πιο πολύ για την εμφάνιση και τα μαλλιά τους, η Jetta ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με το κοντό της μαλλί. Δεν είναι αξιολάτρευτη;

Ωστόσο, κατά την πρώτη της ημέρα στο σχολείο, η Jetta έγινε γρήγορα το θέμα συζήτησης. Ενώ η Jetta έκανε ό,τι έκανε από καρδιάς, οι συμμαθητές της δεν της το αναγνώρισαν. Αντ’ αυτού, την κορόιδευαν πως “μοιάζει με αγόρι.”

Η μητέρα της Jetta, η Heidi, μοιράστηκε την ιστορία της Jetta στο Facebook με την ελπίδα ότι θα εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους. Δημιούργησαν μια σελίδα στο Facebook με το όνομα Stand With Jetta για να στηρίξουν τα θύματα bullying.

Παρά τον εκφοβισμό που έχει υποστεί, η Jetta δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή. Λέει, “έκανα το σωστό και αυτό με κάνει να νιώθω καλά.”

Δείτε το γενναίο αυτό κορίτσι στο παρακάτω βίντεο.

 

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα ή να μας ακολουθήσετε στο twitter
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button