Ιστορίες

Η μικρή Ειρήνη έγινε βασίλισσα! Το όνειρο της 4χρονης με νευροβλάστωμα πραγματοποιήθηκε χάρη στο Make A Wish

Μια υπέροχη έκπληξη επεφύλασσε το Make A Wish για την 4χρονη Ειρήνη, μια πανέμορφη μικρούλα που ονειρεύεται μια μέρα να γίνει βασίλισσα! Το κοριτσάκι πάσχει από νευροβλάστωμα, όμως οι άνθρωποι του Make a Wish θα φροντίσουν αυτό να μην της στέρησει κανένα όνειρο… Δείτε τι ετοίμασαν για εκείνη!

Μια φορά κι έναν καιρό…

Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα βασίλειο όχι και τόσο μακρινό, η πριγκίπισσα Ειρήνη ονειρευόταν μέρα-νύχτα την ημέρα που θα γίνει βασίλισσα. Ο καιρός περνούσε και οι νεράιδες άκουγαν πρωί-βράδυ τις προσευχές της, περιμένοντας υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή που θα την έστεφαν βασίλισσα, μια και η ήδη υπάρχουσα βασίλισσα είχε πια γεράσει και είχε έρθει η ώρα να παραδώσει τα βασιλικά της καθήκοντα στη διάδοχό της.

Η ημέρα της στέψης είχε επιτέλους φτάσει και οι νεράιδες πέταξαν μέχρι το βασίλειο για να ανακοινώσουν στην Ειρήνη τα ευχάριστα νέα! Η Ειρήνη ενθουσιασμένη ζήτησε να την πάνε το συντομότερο δυνατό στον χώρο όπου θα γινόταν η τελετή!

Φτάνοντας προς το βασίλειό της, ένα άτακτο ξωτικό είχε κρύψει σε κάθε γωνιά του χώρου τα βασιλικά δώρα που είχαν ετοιμάσει με τόση αγάπη οι νεράιδες στην Ειρήνη. Έτσι, προτού στεφθεί βασίλισσα, έπρεπε να ψάξει και να τα βρει γρήγορα, καθώς ήταν αναγκαία για την τελετή!

Με το που έφτασαν στην τελετή, οι νεράιδες γνώρισαν στην Ειρήνη τον μελλοντικό βασιλιά της, τον Θάνο, και μαζί άρχισαν με μανία να τρέχουν και να ψάχνουν τα κρυμμένα δώρα. Το βασιλικό ζευγάρι μέσα σε λίγα λεπτά είχε καταφέρει να τα βρει όλα και πανηγύριζε με χαρά! Ένα σκήπτρο, ένα στέμμα και ένα ζευγάρι πανέμορφα γοβάκια συμπλήρωσαν τη βασιλική της εμφάνιση. Η Ειρήνη ήταν πανέτοιμη να δει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα… να γίνει η βασίλισσα που ονειρευόταν από πάντα!

Υπέροχες βασιλικές στιγμές!

Τότε, συγκεντρώθηκαν όλοι οι καλεσμένοι γύρω από την Ειρήνη. Η μικρή πριγκίπισσα κάθισε αναπαυτικά στον θρόνο της και οι νεράιδες με τα μαγικά ραβδιά τους έχρησαν την Ειρήνη από πριγκίπισσα… μια πραγματική βασίλισσα! Η Ειρήνη πήρε τον βασιλιά της και ανέβηκαν σε ένα πανέμορφο άλογο. Έζησαν τις πρώτες τους βασιλικές στιγμές βολτάροντας, ιππεύοντας και χαιρετώντας τους καλεσμένους ώρες ατέλειωτες!

Φυσικά, οι νεράιδες είχαν φροντίσει να γιορταστεί η στέψη της Ειρήνης με ένα ξέφρενο πάρτι! Η Ειρήνη απολάμβανε τη μεγάλη γιορτή από τον θρόνο της σαν μια σωστή και ευπρεπής βασίλισσα, χαμογελώντας συνεχώς! Ο πιστός βασιλιάς της και οι νεράιδές της δεν έφευγαν στιγμή από πλάι της.

Μετά από πολύ παιχνίδι, φαγητό και διασκέδαση, η τελετή είχε φτάσει στο τέλος της… Η βασίλισσα Ειρήνη ανέβηκε στον πύργο της και χαιρέτησε ευγενώς όλους τους καλεσμένους της. Αποχαιρέτησε τις νεράιδές της και έφυγε για το κάστρο της έτοιμη να αναλάβει τα βασιλικά της καθήκοντα και να διοικήσει το όλο δικό της βασίλειο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΣΤΕΨΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button