Ιστορίες

Η ιστορία που ξεγέλασε όλη την Αμερική και τελείωσε με αποτρόπαιο φόνο [video]

Αργά τη νύχτα της 14 Ιουνίου του 2015 στην κομητεία Greene στο Μιζουρι τον Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής, ο τότε σερίφης της περιοχής βρίσκεται μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα.

Η Dee Dee Blancharde βρίσκεται δολοφονημένη στο κρεβάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το τραγικότερο όλων: δεν έβρισκε κανείς πουθενά την κόρη της Gypsy Rose η οποία έπασχε από λευχαιμία, άσθμα, μυική δυστροφία και αρκετές ακόμα χρόνιες παθήσεις και είχε την ψυχική ικανότητα ενός 7άχρονου κοριτσιού (και ας ήταν τότε σε ηλικία 24 ετών) λόγω βλάβης του εγκεφάλου της από την πρόωρη γέννηση της.

Το αναπηρικό αμαξίδιο της μικρής Gypsy είναι στο σπίτι όπως και όλα τα απαραίτητα για την υγεία της φάρμακα της. Μια ολόκληρη χώρα βρίσκεται σε συναγερμό η ζωή της μικρής Gypsy κινδυνεύει άμεσα. Το Αμερικάνικο Amber Alert δεν σταματά να χτυπά προκειμένου η μικρή να βρεθεί και να της παρασχεθούν όλες οι απαραίτητες ιατροφαρμακευτικές βοήθειες. Μια χώρα παρακολουθεί την TV και ψάχνει παράλληλα την μικρή Gypsy.

Τα φαινόμενα όμως απατούν οικτρά! Αυτή η ιστορία δεν «ξεγέλασε» μόνο εσάς αλλά ολόκληρη  την Αμερική. Και δεν μιλάμε για τους πολίτες αυτής της χώρας αλλά για ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό.

Πραγματικά οι αμέτρητοι τυφλοί της Ζακύνθου στα χαρτιά, οι αμέτρητοι δήθεν ανάπηροι της χώρας μας (και αναφέρομαι στους δήθεν για να μην παρεξηγηθώ επειδή υπάρχουν και πάρα πολλοί πραγματικά ανάπηροι στην χώρα μας που η πολιτεία μας δεν τους αναγνωρίζει και παλεύουν οι άνθρωποι να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες) μοιάζουν με κωμωδία μπροστά στην άπατη που θα διαβάσετε παρακάτω:

Στις επόμενες 24 ώρες ολόκληρη η Αμερική θα βρισκόταν μπροστά σε κάτι πραγματικά απίστευτο. Η μικρή Gypsy Rose ανακαλύπτεται στο Ουισκόνσιν όπου έχει ταξιδέψει μαζί με έναν φίλο της που γνώρισε στο διαδίκτυο. Ήταν ζωντανή και καλά στην υγεία της. Υπερβολικά καλά στην υγεία της θα έλεγε κανείς…

Η Gypsy έχει αποκαλύψει στον φίλο της όλη την αλήθεια. Η μητέρα της την εκμεταλλευόταν, την κακοποιούσε και την περιέφερε δεξιά και αριστερά ως βαριά άρρωστη ενώ αυτή είναι απολύτως καλά. Με την παρότρυνση του φίλου της σκότωσε την μητέρα της στον ύπνο της με πολλαπλές μαχαιριές και το έσκασε για μια νέα ζωή.

Η Gypsy Rose (αριστερά) και ο φίλος της συνελήφθησαν για το φόνο

Η μεγαλύτερη ιατρική απάτη στην ιστορία της Αμερικής μόλις είχε αποκαλυφθεί: η μικρή Gypsy Rose δεν έπασχε ποτέ από κάτι σημαντικό. Οι αμέτρητες χημιοθεραπείες όμως και η πολύ σκληρή φαρμακευτική αγωγή που της είχε παρασχεθεί από τους γιατρούς οι οποίοι ξεγελάστηκαν από την μητέρα της, έχουν επιβαρύνει σημαντικά τον οργανισμό της. Η μητέρα της η οποία εκμεταλλεύτηκε της καταστροφές απ’ τον Τυφώνα Κατρίνα, έπεισε τους γιατρούς στην νέα πολιτεία όπου είχαν μετακομίσει πως ο ιατρικός φάκελος της κόρης της είχε χαθεί μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα και πως η κόρη της είναι βαριά άρρωστη.

Τι κέρδισε; Μα μια ζωή παραμυθένια που πολλοί άνθρωποι θα ζήλευαν. Δωρεάν διανυκτερεύσεις σε πεντάστερα ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Αμερική, ελεύθερη πρόσβαση και σουίτα στην Disneyland, δωρεάν μεταφορές με ιδιωτικά ελικόπτερα και lear jets, αμέτρητα χρηματικά ποσά από διάφορες εκδηλώσεις που γινόντουσαν για την στήριξη της μικρής Gypsy από διάσημες φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως το HABITAT FOR HUMANITY, το RONALD McDONALD HOUSE και το Make-A-Wish Αμερικής.

Τι έχασε; Τα πάντα και προπαντός την ευκαιρία να γίνει πραγματική μητέρα.

Ακολουθήστε μας στο:   Instagram!       Facebook!      Twitter!

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button