Πρόσωπα

Η αποκάλυψη της Κορίνας Τσοπέη: «Ο εγγονός μου είναι με ΑΝΑΠΗΡΙΑ και είναι δώρο Θεού» [video]

Η Νανά Παλαιτσάκη, που πλέον ζει στις ΗΠΑ της έκανε μία ιδιαίτερη συνέντευξη για το μοναδικό έργο της Ελληνίδας καλλονής.

«Το 1985 μου έδωσε μία φίλη την ευκαιρία να μπω σε έναν οργανισμό που λέγεται SHARE και πηγαίνουμε και δίνουμε λεφτά σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα», εξήγησε στη δημοσιογράφο.

Το έργο της είναι ιδιαίτερα σημαντικό και στηρίζει παιδιά που έχουν περάσει πολύ δύσκολα. «Βοηθάμε και παιδάκια με ειδικές ανάγκες», συμπλήρωσε, λέγοντας στη δημοσιογράφο πως το να προσφέρεις σε τέτοια παιδιά είναι ο,τι σημαντικότερο.

«Είναι ένας άλλος άσχημος κόσμος. Μέσα όμως σε αυτόν τον κόσμο βρίσκεις τους καλύτερους ανθρώπους», συμπλήρωσε και στη συνέχεια μίλησε για τη δική της εμπειρία.

«Είμαι τυχερή γιατί πριν τρία χρόνια ο γιος μου έκανε ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες. Είναι η αγάπη της ζωής μου και ευτυχώς που είχα πάει στο SHARE και είχα μάθει την αλήθεια.

Ο γιος μου το βλέπει σαν δώρο Θεού. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι έφταιξε ο Θεός που ο εγγονός μου γεννήθηκε έτσι. Με αυτό το παιδί βλέπω τι χαρά και τι ενέργεια μου δίνει.
Την πρώτη στιγμή που το άκουσα μου κόπηκε η αναπνοή. Όχι για το παιδί, γιατί δεν ήξερα πώς θα φερθεί ο γιος μου», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγησή της:

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button