Πρόσωπα

Ζουγανέλης: «Ο κόσμος της αναπηρίας είναι ο δικός μου κόσμος» (vid)

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τον κοινωνικό ρατσισμό που βίωσε αλλά και την απώλεια του Σάκη Μπουλά.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή Thrive και στην Ζέτα Δούκα. Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του..

«Είμαι ένας άνθρωπος “ανθρωποκεντρικός” που πιστεύω πολύ στην υπόσταση του ανθρώπου, αγαπώ την Ελλάδα. Εμείς ζήσαμε την εποχή της αναγέννησης, ότι πιο φρικτό μπορεί να συμβεί στους λαούς! Το μέλλον είναι η καθημερινότητα! Γενικά είμαι πολύ αντιφατικός άνθρωπος, έχω πολλά ελαττώματα! Η ζωή δεν μου επιτρέπει να είμαι αληθινός! Κάνω επιστροφές στην ζωή μου. Γίνομαι ψεύτης, κρύβοντας την αλήθεια. Ο κόσμος της αναπηρίας είναι ο δικός μου κόσμος! Είναι ένας κόσμος που τον έζησα βιωματικά μέσα από τους γονείς μου. Είδα τον κοινωνικό ρατσισμό όπως αντιμετωπίστηκα!

Η ανιδιοτέλεια είναι ένα πανάκριβο πράγμα! Έχω κερδίσει πολλά προσφέροντας. Οι γονείς μου μού έδωσαν αγάπη, ερωτά, βλέποντας τους. Την Ελεωνόρα την μεγάλωσα και με μεγάλωσε με απόλυτη ελευθερία. Έχω ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη για αυτά που έκανα και για αυτά που δεν έκανα.

Όταν έφυγε από τη ζωή ο Σάκης εγώ το είδα καταπραϋντικά! Η απώλεια με κάνει σοφότερο!», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Πηγή
www.ethnos.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button