Ιστορίες

Εξομολόγηση αναγνώστριας: «Άλλαξες εμφανισιακά!» μου έλεγε επειδή έχασα τα μαλλιά μου απ’ τον καρκίνο και με άφησε

H δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της και οι ψεύτικοι άνθρωποι

Κάποιες φορές δυστυχώς πρέπει να συμβεί κάτι δυσάρεστο και δύσκολο για να δεις ποιοι άνθρωποι θα εξακολουθούν να βρίσκονται δίπλα σου και να σου στέκονται πραγματικά…

“Ένα χρόνο πριν με θυμάμαι να τρώω TyN μετά από 4 χρόνια σχέσης και τρελού έρωτα ..γιατί νόσησα από καρκίνο ! Γιατί ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να μας συμβεί, είχε πει. Γιατί δεν άντεχε να βλέπει τον άνθρωπο του να το περνάει όλο αυτό , και θεώρησε πολύ τίμιο να με χωρίσει με γράμμα μαζεύοντας όλα του τα πράγματα από το σπίτι μας (καθως εγώ έλειπα στην δουλειά) και να πάει ξανά στην μανούλα του !

και κάπως έτσι με έκανε  με μια κοπελίτσα από την δουλειά ως που φυσικά με παράτησε για αυτήν. Άλλαξες μου έλεγε..εμφανισιακά! Παλεύω για την ζωή μου ρεεεεε.! Θα κοιτάξω τις τρίχες που μου έπεσαν νομίζεις ; Τρίχες είναι θα ξαναβγούν! Θα αγχωθώ για τα κιλά που πήρα από τις χημειοθεραπείες ; Κιλά είναι, θα τα χάσω! Ή νομίζεις πως θα με πάρει από κάτω που δεν έχω στήθος ; Μου αρκεί που ζω για αρχή !

Τόσες κι άλλες τόσες συζητήσεις επί μήνες για να μην παραδεχτεί ότι δεν κράτησε τον λόγο του στο ότι δεν θα με άφηνε ποτέ μόνη , ειδικά όταν μάθαμε μαζί τα αποτελέσματα της βιοψίας-που τον παρακαλούσα να χωρίσουμε γιατί φοβόμουν ότι δεν θα το αντέξει όλο αυτό. Δύσκολο TyN και για τους δύο. Φυσικά περισσότερο για εμένα γιατί δεν είναι μόνο τα αισθήματα και οι απολαύσεις , δεν είναι μόνο ο χωρισμός , είναι πρώτα θέμα υγείας-ζωής- Ανθρωπιάς Ένα χρόνο μετά λοιπόν , σα να πέρασαν 10χρονια από την ζωή μου , συνεχίζω να παλεύω με τον καρκίνο.

Όμως είμαι πιο καλά από ποτέ ! Ήρεμη ,αρκετά προσγειωμένη και με καθαρή συνείδηση! Εκείνος δεν γνωρίζω τι κάνει και πως είναι, είμαστε πια 2ξένοι στην ίδια πόλη και ..στην ίδια δουλειά (εκεί τον γνώρισα) Αναθεώρησα τόσα πράγματα μέσα μου μετά από όλο αυτό το χαστούκι. Παίδες με TyN χωρίς TyN.. η ζωή πάντα θα συνεχίζεται.. τουλάχιστον να είμαστε ωραίοι Άνθρωποι και όσο μπορούμε να μην πληγώνουμε ψυχές , ο καθένας μας κουβαλάει και μια πίκρα μέσα του, ας μην την αναπαράγουμε και σε άλλους. Κορίτσια , πρόληψη !

Και στην υγεία.. και στα αγοράκια (Το ίδιο φυσικά θα πω και για τα αγοράκια.. μην παρεξηγηθω ) Καλές γιορτές σε όλους και να προσέχετε τους εαυτούς σας , δεν θα το κάνει κανείς καλύτερα από εσάς !

Αλεξία

Από
www.i-diakopes.gr
Πηγή
singleparent.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button