Ιστορίες

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Υποκλίθηκαν οι κριτές μπροστά στον 25χρονο Άγγελο που διαγνώστηκε με τετραπληγία [video]

Για άλλη μία βδομάδα οι προσωπικές ιστορίες διαγωνιζομένων στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» καθήλωσαν τους τέσσερις κριτές και το κοινό.

Αυτή τη φορά υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, μεταφέροντας το δικό του μήνυμα.

Ο Άγγελος Πεντάρης εξομολογήθηκε στους κριτές το θέμα υγείας που είχε από μικρό παιδί, μιας και ο ίδιος διαγνώστηκε με τετραπληγία όταν ήταν ακόμα τεσσάρων μηνών.

Το ταλέντο και η δύναμη ψυχής του Άγγελου

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Παίζω τύμπανα εδώ και δεκατρία χρόνια. Η πορεία μου όμως με την μουσική ξεκίνησε πολύ πιο νωρίς. Όταν ήμουν 4 μηνών διαγνώστηκα με εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία και μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να κουνήσω τα τέσσερα άκρα ούτε να ζήσω μια ανεξάρτητη ζωή… Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε τα δάχτυλα των χεριών μου και γι’ αυτό η μητέρα μου είχε την ιδέα να ξεκινήσω πιάνο. Μόνο και μόνο σαν μέθοδο φυσικοθεραπείας για να μπορώ να αποκτήσω κινητικότητα. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησα».

Ο 25χρονος Άγγελος εντυπωσίασε τους κριτές με το ταλέντο του, αλλά και με την δύναμη ψυχής που κρύβει μέσα του και κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα «ναι» και να περάσει στην επόμενη φάση.

Πηγή
filoitexnisfilosofias.com
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button