Ιστορίες

Δημοφιλής ηθοποιός από την Ρωσία χαστουκίζει γυναίκα από το κοινό σε εκπομπή! Είχε μιλήσει άσχημα για το παιδί της με σύνδρομο Down [video]

Η Evelina Blendas είναι δημοφιλής ηθοποιός από την Ρωσία και μητέρα τριών παιδιών.

Με αφορμή την πρόσκληση που δέχτηκε από γνωστό Tv show της Ρώσικης τηλεόρασης, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και μίλησε με την παρουσιάστρια για την ζωή της και τα παιδιά της. Το τρίτο της παιδί, που το απέκτησε σε ηλικία 49 ετών, γεννήθηκε έχοντας σύνδρομο Down.

Μιλώντας στο κοινό για τις δύσκολες καταστάσεις που ζει η οικογένειά της και την ιδιαιτερότητα του μικρού γιου της, μία γυναίκα που καθόταν στο κοινό και παρακολουθούσε την ιστορία της Evelina, πήρε τον λόγο και ξέσπασε εναντίων της ηθοποιού.

Ειδικότερα, άρχισε να κατηγορεί την Evelina, ότι είναι υπεύθυνη για αυτό που »έπαθε» και ότι η κοινωνία δεν έχει ανάγκη από άλλους ανθρώπους με σύνδρομο down.

Η παρουσιάστρια, εμφανώς ταραγμένη, ζήταγε συνεχώς, να απομακρύνουν από την άγνωστη γυναίκα το μικρόφωνο ενώ η ηθοποιός πλησίασε κοντά της και την χαστούκισε λέγοντας: »Για εμένα μπορείς να πεις ό,τι θέλεις, για τα παιδιά μου όμως όχι. Το κατάλαβες;».

Δες το σοκαριστικό βίντεο παρακάτω:

https://youtu.be/Er4Uh-hbj9w?t=39

 

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button