Πρόσωπα

Συγκινεί η εξομολόγηση της Γεωργίας Καλτσή: «Η θέληση μπορεί να κάνει πολλά πράγματα… » [video]

Η Γεωργία Κάλτση μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή της “Τι λέει” για το σοκαριστικό θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη τον Μάρτιο του 2015 στην Κηφισίας με αποτέλεσμα να σπάσει η σπονδυλική της στήλη και να αλλάξει για πάντα τη ζωή της. 

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Γεωργίας:

«Ήμασταν 21 όταν έγινε το τροχαίο, έχουν περάσει τριάμισι χρόνια. Φαντάζει παρελθόν αλλά συνέχεια είναι στο παρόν, η καθημερινότητά μου είναι πλέον βασισμένη πάνω στο αμαξίδιο.

Εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα κάποιο χτύπημα τόσο σφοδρό, ώστε να έχει σπάσει η σπονδυλική μου στήλη. Προσπάθησα να βγω από το αυτοκίνητο αλλά ήταν πολύ δύσκολο, οπότε απλά περιμέναμε να έρθει η πυροσβεστική, η αστυνομία, το ασθενοφόρο. Η διαδικασία πήρε αρκετές ώρες γιατί ήμασταν περίεργα εγκλωβισμένοι.

Μετά από 20 μέρες που ξύπνησα από το τεχνητό κώμα δεν σκέφτηκα αν μπορώ να κουνηθώ ή όχι, οπότε ρώτησα και μου είπαν κανονικά ότι έχω υποστεί μια κάκωση νωτιαίου μυελού, ότι έχει σπάσει η σπονδυλική στήλη… Οι γιατροί πάλεψαν να με συναρμολογήσουν…

Σε κάποια πράγματα έγινα λίγο πιο σκληρή. Προσπάθησα να γίνω λίγο πιο εγωίστρια για μένα γιατί κάποια στιγμή στη ζωή σου έρχεται ένα σημείο που λες ότι πρέπει να παλέψω μόνο για μένα. Τα κορίτσια που επέζησαν είναι δίπλα μου, είμαστε φίλες ακόμα».

https://youtu.be/1A135K-SiCA

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button