Ιστορίες

Αυτοί οι αδέσποτοι σκύλοι περίμεναν υπομονετικά έξω από νοσοκομείο για έναν πολύ συγκινητικό λόγο

Η ιστορία ενός άστεγου άντρα στη Βραζιλία που κοινοποιήθηκε από μια νοσοκόμα στο Facebook έχει προκαλέσει τεράστια συγκίνηση

Πριν μερικές ημέρες, η Κρις Μάμπριμ έκανε την νυχτερινή της βάρδια σε ένα νοσοκομείο της Βραζιλίας, όταν πήγε εκεί ένας άστεγος ζητώντας βοήθεια.

Κι ενώ οι γιατροί φρόντιζαν τον Σεζάρ, για μια πάθηση από την οποία πάσχει εδώ και χρόνια, η Κρις παρατήρησε κάτι περίεργο- μια μικρή αγέλη από τέσσερις αδέσποτους σκύλους είχε σταθεί ακριβώς έξω από την πόρτα του νοσοκομείου και τον περίμεναν υπομονετικά.

Η Κρις αποφάσισε να τραβήξει μια φωτογραφία από το συγκινητικό θέαμα και να μοιραστεί μέσω τους λογαριασμού της στο Facebook την ιστορία του Σεζάρ και των τετράποδων φίλων του.

Όπως εξήγησε η ίδια στο The Dodo, οι σκύλοι ήταν καλοταϊσμένοι και σε καμία περίπτωση δεν είχαν την εικόνα ενός εγκαταλελειμμένου αδέσποτου. Κι αυτό γιατί, ο Σεζάρ τούς παραδέχθηκε πως είχε σταματήσει να τρώει προκειμένου να φροντίζει τους σκύλους και να τους παρέχει τροφή.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1973171082758479&set=p.1973171082758479&type=3&theater

«Ένας απλός άνθρωπος, χωρίς πολυτέλειες, που εξαρτάται από την βοήθεια των άλλων για να αντέξει την πείνα, το κρύο, τον πόνο και όλα τα δεινά του κόσμου, έχει στο πλευρό του την καλύτερη παρέα και η ανταπόκριση είναι αμοιβαία», έγραψε στην ανάρτησή της η Κρις. «Δεν ξέρω πώς είναι η ζωή του ή γιατί βρέθηκε άστεγος αλλά θαυμάζω τον σεβασμό που δείχνει στα ζώα του. Μακάρι όλοι να του έμοιαζαν», πρόσθεσε.

Φυσικά οι τέσσερις σκύλοι δεν κουνήθηκαν από την θέση τους, όση ώρα ήταν εκεί ο Σεζάρ μέχρι που το προσωπικό αποφάσισε να τους φωνάξει μέσα για τους δώσει φαγητό, όπως έκαναν και στον Σεζάρ. «Πιστέψτε με έφαγε μόνο ένα μέρος και το υπόλοιπο το έβαλε στην άκρη για να το δώσει αργότερα στους σκύλους του», έγραψε η Κρις.

Πηγή
www.lifo.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button