Ιστορίες

Απίστευτες καταγγελίες από μητέρα: Οι εκπαιδευτικοί κακοποιούν τον 11χρονο αυτιστικό γιο μου!

Σάλος είχε προκληθεί από τις καταγγελίες της Λένας Κωστή,πριν 5 μήνες, της μητέρας του 11χρονου Γιάννη, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια είχε υποστεί κακοποίηση από τους εκπαιδευτικούς στο Ειδικό Σχολείο Κερατσινίου.

Η Λένα Κωστή, στην τηλεοπτική εκπομπή του Epsilon, «Ξυπνάμε Μαζί», είχε αποκαλύψει ότι το παιδί της «δέχτηκε απειλές λεκτικές, σωματικές, συναισθηματικές και άλλες παρενοχλήσεις στο σχολείο του».

«Αναγκάστηκα να καταγράψω το παιδί μου, ο Γιάννης μου είναι αυτιστικός, και υστερεί στον αφηγηματικό λόγο. Ο Γιάννης δέχεται άπειρες λεκτικές, σωματικές, συναισθηματικές και άλλες παρενοχλήσεις στο σχολείο του», είχε δηλώσει η μητέρα και είχε προσθέσει ότι δράστες ήταν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου του.

«Έχω κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες, έχω πάει σε ιατροδικαστή για σημάδια που είχε στο σώμα του, το ΑΤ Κερατσινίου έκανε αυτεπάγγελτα τη διαδικασία αλλά δεν βγήκαν αποτελέσματα. Η συμπεριφορά του Γιάννη άρχισε να αλλάζει στο σπίτι, άρχισε να χτυπάει τους εκπαιδευτικούς που φέρνω στο σπίτι, άρχισε να κλαίει και να φοβάται τους χώρους του σπιτιού. Κατάφερε από μόνος του να μου αποκαλύψει ποιοι τον χτυπάνε. Αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να πουν ψέματα», είχε πει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

«Έχω ηχητικό υλικό με ουρλιαχτά, βία, μαρτυρία από άλλη δασκάλα που είναι παρούσα που λέει δεν το αντέχει αυτό που του κάνεις. Άπειρες ηχογραφήσεις από ξύλο. Έφτασαν να κλειδώνουν το παιδί μου μέσα στην τάξη, μαζί με το παιδί μου και τα υπόλοιπα παιδιά», κατέληξε στην καταγγελία της.

Πηγή
www.thepressroom.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button