Πρόσωπα

Αντώνης Τσαπατάκης: “Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου”

Οι αληθινοί φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και αυτό ο Αντώνης Τσαπατάκης το ξέρει καλά αφού οι δικοί του στέκονται βράχοι στο πλάι του.

Ο παραολυμπιονίκης ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται να δέχεται βοήθεια ώστε να κατέβει σε μια δύσβατη παραλία της Κέρκυρας.

Ο κορυφαίος αθλητής στη λεζάντα της ανάρτησής του αναφέρεται στη φιλία και στην αξία του να είναι «μαζί» ξεπερνώντας τα εμπόδια.

«“Οι φίλοι μου είναι τά πόδια μου!!”

Από την πρώτη μέρα που άνοιξα τα μάτια μου μετά το ατύχημα δεν εξέφρασα, αλλά ούτε και σκέφτηκα ποτέ πως “Δεν μπορώ”, παρά μονάχα “Πως μπορώ;”
Αυτοί που απαντούσαν και αποκρίνονται ακόμα σε αυτό με την λέξη «Μαζί», είναι οι φίλοι.

Μαζί συμπληρώνουμε τις διάφορες μας, εμπνέουμε, ονειρεύουμε και μετατρέπουμε το «υπάρχω» σε “Ζω”.

Συχνά έρχονται στην θύμηση μου στιγμές γεμάτες εμπόδια στην πρόσβαση, όπως στο παραπάνω βίντεο και κάθε φορά βρίσκουμε την λύση σηκώνοντας με στα χέρια τους ή στην πλάτη τους. Οι φίλοι μου γίνονται τα πόδια μου για να φτάσω από τα «σκοτεινά» στα «φωτεινά».

Αυτό έγινε και στο επεισόδιο του @lifeisabeachtv με τον φίλο πλέον @h_k_giousourum . Δεν τον γνώριζα αλλά μόλις με κάλεσε στην εκπομπή, του είπα ότι θέλω να δείξουμε αυτό που κάνω με τους φίλους μου όταν θα πάμε σε μια παραλία δύσβατη. Έγινε αμέσως φίλος όταν μου απάντησε «Ναι, θα το κάνουμε Μαζί».
Έτσι γίνονται οι φίλοι! Αφ´ ης στιγμής πείτε το “Μαζί”, θα «βουτήξετε» σε όλες τις «παραλίες» που Μαζί θελήσατε!….

Υγ. Ποτέ δεν ξεχνώ…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Τσαπατάκης

.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button