Ιστορίες

Ήθελαν ένα ακόμα παιδί και κατέληξαν με 5δυμα, όλα κορίτσια!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα νέο ζευγάρι, αποφάσισε, ως είθισται, να κάνει ένα παιδί. Μετά από αρκετές προσπάθειες, διαπίστωσαν πως έχουν πρόβλημα γονιμότητας και κατέφυγαν στην εξωσωματική. Λίγους μήνες μετά γεννήθηκε η μεγάλη τους κόρη.

Μερικά χρόνια αργότερα, αποφάσισαν πως θέλουν κι ένα δεύτερο παιδί, καταφεύγοντας ξανά στη λύση της εξωσωματικής. Ο γιατρός τους είχε προειδοποιήσει πως υπάρχει πιθανότητα για πολλαπλή κύηση, αλλά αυτό που συνέβη δεν είχαν φανταστεί ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα! Η νεαρή μητέρα, όχι μόνο έμεινε έγκυος, αλλά 7 μήνες μετά κρατούσε στα χέρια της 5 νεογέννητα κοριτσάκια. 

Τα μωρά ζύγιζαν λιγότερο από ένα κιλό, αλλά κατάφεραν να αναπτυχθούν, να πάρουν βάρος και σύντομα να πάνε στο νέο τους σπίτι με τους γονείς και την μεγάλη αδελφούλα τους.

Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος

Το πρώτο καιρό, οι δύο γονείς, έτρεχαν ασταμάτητα 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα για να καταφέρουν να έχουν πάντα ταϊσμένα, καθαρά και χαρούμενα τα 5 νέα μωρά τους. Χρησιμοποιούσαν 429 πάνες την εβδομάδα, και ετοίμαζαν 40 μπουκάλια γάλα την ημέρα. Με στρατιωτική πειθαρχία και αυστηρό πρόγραμμα, όμως, τα καταφεραν.

«Είχαμε μόνο 45 λεπτά διάλειμμα από τη στιγμή που ταΐζαμε και αλλάζαμε τα 5 μωρά μας μέχρι να έρθει η ώρα να ξαναφάνε. Νόμιζα πως δεν θα τελειώσει ποτέ αυτός ο φαύλος κύκλος! Ανυπομονούσα να επιστρέψω στη δουλειά για να ξεκουραστώ» λέει σήμερα γελώντας η μαμά τους.

Ωστόσο, όσο κουραστικό κι αν είναι να μεγαλώνεις πεντάδυμα, και οι δύο γονείς παραδέχονται πως πρόκειται για μια εκπληκτική εμπειρία που δεν θα την άλλαζαν για τίποτα στον κόσμο.

Πηγή: news.com.au

Πηγή
www.mama365.gr
Ακολουθήστε μας στο:   Instagram!       Facebook!      Twitter!

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button