Ιστορίες

Ένα μικρό αγόρι τραγουδά διαρκώς στον νεογέννητο αδερφό του με σύνδρομο Down

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από το Κάμποτ του Άρκανσας όπου ένα μικρό αγόρι τραγουδά διαρκώς στον νεογέννητο αδερφό του με σύνδρομο Down.

Το βίντεο, που ανήρτησε πριν από λίγες ημέρες στο facebook η μητέρα τους, κάνει τις καρδιές να λιώνουν καθώς ο μικρός Ρέις πιστεύει πως έτσι δένεται με τον αδερφούλη του.

Όπως τονίζει η γυναίκα σε νεότερη ανάρτηση, το βίντεο έχει συγκινήσει ανθρώπους παγκοσμίως και καθημερινά δέχεται δεκάδες μηνύματα από άλλες μέλλουσες μαμάδες που περιμένουν παιδάκι με σύνδρομο Down.

Η Νικόλ Πάουελ έσπευσε να τις εμψυχώσει και να περιγράψει με τον πιο όμορφο τρόπο το συναίσθημα για το μωράκι της, που είναι το πέμπτο παιδί της.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη είπε “η αγάπη δεν νοιάζεται για χρωμοσώματα ή όπως ο Ρέις λέει “όλοι είμαστε διαφορετικοί. Δεν ήθελα τα αγόρια μας να ντρέπονται για αυτόν. Είναι ακόμη ο μικρότερος αδερφός του ανεξάρτητα από αυτό που είναι”. Επίσης, ο πατέρας των παιδιών είπε ότι οι γιατροί τους συνέστησαν να διακόψουν την κύηση αλλά εκείνοι ήταν ανένδοτοι.

“Του παίρνει λίγο περισσότερο να μάθει και θέλει λίγο παραπάνω φροντίδα και αγάπη αλλά αυτό χρειάζεται όλος ο κόσμος” πρόσθεσε.

Πηγή
www.enikos.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button