Ιστορίες

Άντρας ντυμένος αρκουδάκι καθησυχάζει παιδάκι με αναπηρία

Ένα βίντεο που δείχνει έναν άντρα με στολή του Γουίνι να αγκαλιάζει ένα 18 μηνών αγόρι με αναπηρία στη Walt Disney World έχει προκαλέσει τη συγκίνηση του κόσμου.

Τη Δευτέρα, η Jessie Barber, από την Paducah του Kentucky, δημοσίευσε φωτογραφίες, οι οποίες έχουν προβληθεί πάνω από   25 εκατομμύρια φορές, λέγοντας: “Όσοι από εσάς έχετε παιδιά με αναπηρία, ξέρετε την αμηχανία που νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι όταν βρίσκονται κοντά του. Αυτός ο άντρας ντυμένος Γουίνι με έκανε να λιώσω, αφού ήξερε ακριβώς τι να κάνει!”

Η Barber είπε πως εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να πάρουν τα τέσσερα παιδιά τους στη Disney. Το μικρό αγόρι έχει εγκεφαλική παράλυση που προκλήθηκε από τραυματισμό εγκεφάλου κατά τη γέννηση, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Barber στο Yahoo.

Το αγόρι καθόταν σε ένα καροτσάκι όταν ο αξιαγάπητος “αρκούδος” το πλησίασε.

Η φωτο δείχνει τον Γουίνι να πιάνει τα χέρια του αγοριού και να το φιλάει τρίβοντας τη μύτη του με τη δική του. Το μικρό αγόρι “σκάει” ένα τεράστιο χαμόγελο καθώς παρακολουθεί το μεγάλο αρκούδο!

Ήμασταν ανήσυχοι στην αρχή, δεν ξέραμε αν θα του άρεσε η βόλτα στη Disney, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν μια χαρά!” είπε η Barber.

Η Babrer δήλωσε ότι ο γιος της συμπεριφέρεται όπως ένα τεσσάρων μηνών μωρό και επικοινωνεί με χαμόγελα και άλλες εκφράσεις του προσώπου.

“Αυτός ο αρκούδος τον έκανε να ηρεμήσει,” είπε η μητέρα.

Την επόμενη μέρα, η οικογένεια πήγε ξανά στο πάρκο. “Ο γιος μας αναγνώρισε τον Γουίνι και άρχισε να χαμογελάει,” πρόσθεσε η Barber.

Η μητέρα έκανε δώρο στον γιο της μια καρφίτσα με τον αγαπημένο του αρκούδο, ώστε να θυμάται αυτή τη γλυκιά στιγμή σε όλη του τη ζωή.

 

Πηγή
www.fumara.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button