Ιστορίες

Άντρας άφησε ότι έκανε και έσπρωξε ανάπηρη γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι μέχρι το σπίτι της όταν χάλασε το μοτέρ του αμαξιδίου της

Ένας άντρας από την Georgia έχει χαρακτηριστεί “ήρωας” αφού βοήθησε μια γυναίκα με αναπηρίες σπρώχνοντας το αναπηρικό της καροτσάκι μέχρι το σπίτι της.

Ο πατέρας δυο παιδιών, ο 24χρονος Bilal Quintyne, ήταν για τζόκινγκ όταν είδε την άγνωστη γυναίκα να ζητά βοήθεια αφότου χάλασε ο κινητήρας της αναπηρικής της καρέκλας και οι τροχοί της δεν κινούνταν, ενώ βρισκόταν σε έναν πολυσύχναστο δρόμο.

Ο ερασιτέχνης πυγμάχος στη συνέχεια της έδωσε ένα χέρι βοήθειας και έσπρωξε τη γυναίκα μες τη ζέστη και την πήγε στο συγκρότημα διαμερισμάτων της, το οποίο απείχε 30 λεπτά από το μέρος που τη βρήκε.

“Ο Θεός με έστειλε εκείνη τη στιγμή στο δρόμο της. Είχε χαλάσει η μπαταρία του μηχανοκίνητου αναπηρικού της αμαξιδίου, γι’ αυτό την έσπρωξα μέχρι το σπίτι της. Όπου κι αν έμενε, ακόμα και χιλιόμετρα μακριά, εγώ θα την πήγαινα στον προορισμό της,” έγραψε ο άντρας μαζί με ένα βίντεο στο Facebook στις 5 Μαΐου.

Από τότε, το βίντεό του έχει κοινοποιηθεί 67.000 φορές.

Το βίντεο της καλής πράξης δείχνει τον Quintyne να τη σπρώχνει σε όλη την 30 λεπτών διαδρομή.

“Όταν ο Θεός σας καλεί για βοήθεια, πρέπει να βοηθάς. Ανεξάρτητα από το τι περνάς στη ζωή σου εκείνη τη στιγμή,” είπε ο άντρας.

Ο φίλος του πίσω από την κάμερα λέει ότι «οι πράξεις μιλούν καλύτερα από τα λόγια».

“Με ρώτησε αν μπορούσα να τη βοηθήσω και της είπα, “εννοείται, πες μου πού είναι το σπίτι σου κι εγώ θα σε πάω”, είπε στο Yahoo.

“Όταν έμαθα ότι στο δρόμο μας ήταν ένα μπακάλικο, προσφέρθηκα να της ψωνίσω, αλλά δεν με άφησε. Έκλαιγε κι έλεγε πως ήταν πολύ ευγνώμων και είπε ότι πολλοί άνθρωποι πέρασαν από δίπλα της χωρίς να σταματήσουν να τη βοηθήσουν,” πρόσθεσε.

Αφού την οδήγησε στο σπίτι της, ο Quintyne κατευθύνθηκε στο γυμναστήριο παρά το γεγονός ότι είχε ολοκληρώσει ένα ήδη επίπονο έργο.

Ο νεαρός λέει ότι ελπίζει η ιστορία του να αποτελέσει καλό παράδειγμα για τον 4χρονο γιο του και την 6χρονη κόρη του.

“Έκανα τη δουλειά μου ως άντρας. Υπάρχει τόσο πολύ μίσος στον κόσμο και δεν κοστίζει τίποτα για κάποιον να αγαπάει. Ο μοναδικός μου στόχος είναι να επαναφέρω τις αξίες που χάσαμε ως άνθρωποι,” είπε.

Πηγή
http://www.dailystories.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button