Επικαιρότητα

Επιταγή Κατάρτισης (Voucher) 600€ σε Ελεύθερους Επαγγελματίες

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π συμμετέχει ως πάροχος κατάρτισης προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, διάρκειας 100 ωρών με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης, θα αποσκοπούν στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελουμένων και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αντίστοιχο κλάδο, χωρίς γνωστικά ή ηλικιακά προαπαιτούμενα, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα απόκτησης του ανάλογου πιστοποιητικού.

Επιλέξιμοι επιστημονικοί κλάδοι:

 • Δικηγόροι
 • Γιατροί (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού)
 • Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες
 • Οικονομολόγοι / Λογιστές
 • Εκπαιδευτικοί
 • Ερευνητές

Το εκπαιδευτικό επίδομα για την παρακολούθηση θα είναι ύψους 600 ευρώ ανά συμμετέχοντα και θα καταβληθεί σε δύο δόσεις με την ολοκλήρωση έκαστης διδακτικής ενότητας εντός Απριλίου.

Το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ διαθέτει Ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλεκατάρτισης, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τις κατευθυντήριες οδηγίες της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας.

Το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα λάβετε άμεσα πληροφορίες για τις απαραίτητες διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα.

  Αντιστοιχισμένο

  Σχετικά Άρθρα

  Back to top button