Επικαιρότητα

Δήλωση Συμμετοχής για το Voucher στους Επαγγελματίες | Mε Επιδότηση 600€‎

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, διάρκειας 100 ωρών με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης, θα αποσκοπούν στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελουμένων και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αντίστοιχο κλάδο, χωρίς γνωστικά ή ηλικιακά προαπαιτούμενα, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα απόκτησης του ανάλογου πιστοποιητικού.

Το εκπαιδευτικό επίδομα για την παρακολούθηση θα είναι ύψους 600 ευρώ ανά συμμετέχοντα και θα καταβληθεί σε δύο δόσεις. 400€ αμέσως μετά την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης και 200€ με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

To πρόγραμμα απευθύνεται ΜΟΝΟ σε Ελεύθερους ΕπαγγελματίεςΑυτοαπασχολούμενουςΕργαζόμενους με ΔΠΥ – μπλοκάκια.

Το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ διαθέτει Ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλεκατάρτισης και στα 10 εκπαιδευτικά προγράμματα (ώστε να μην αποκλειστεί κανένας συμμετέχοντας), σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τις κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τις 9 έως τις 16 Απριλίου στο https://elearning.yeka.gr  απ’ ευθείας από τον συμμετέχοντα και μέχρι τις 20 Απριλίου μέσω εξουσιοδότησης στο ΚΕΚ Ανάπτυξη & Εξέλιξη.

Το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ πρόκειται να υλοποιήσει προγράμματα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα λάβετε άμεσα πληροφορίες για τις απαραίτητες διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα.

    Αντιστοιχισμένο

    Σχετικά Άρθρα

    Back to top button