Επικαιρότητα

To συγκλονιστικό σκίτσο για την 8χρονη Όλγα που “έσβησε” αβοήθητη στην πόρτα του εργοστασίου, μας λύγισε

Το πανελλήνιο συγκινημένο παρακολουθεί τις εξελίξεις για τον τραγικό χαμό της 8χρονης Όλγας που πέθανε αβοήθητη  ενώ είχε σφηνώσει στην πόρτα του εργοστασίου στο Κερατσίνι.

Στα βίντεο ήρθαν στη δημοσιότητα φαίνεται η στιγμή που το άτυχο κορίτσι εγκλωβίζεται δύο φορές στη μεγάλη μεταλλική πόρτα, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που περνούν από το σημείο με χαρακτηριστική αδιαφορία.

Το υλικό δείχνει ότι κανένας δεν έκανε προσπάθεια να σώσει την 8χρονη Όλγα, ενώ φαίνεται ένας άνδρας ο οποίος αφού πλησίασε το παιδί το σκούντηξε με το πόδι του, προφανώς για να δει εάν ζει.

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ 8ΧΡΟΝΗ ΟΛΓΑ

Είδαμε στο διαδίκτυο το συγκλονιστικό σκίτσο που έφτιαξε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Γαλίτης στην μνήμη της μικρούλας Όλγας που έφυγε τόσο τραγικά. Όπως εξήγησε ο δημιουργός  “Το σκίτσο παρουσιάζει τον παράδεισο της φαντασίας, για να σχολιάσει την κόλαση της πραγματικότητας. “Παραδεισος” χωρίς κάγκελα λοιπόν”.

Αν η Όλγα μπορούσε να μας πει τη μοίρα μας θα μας έλεγε πως μαζί της πέθανε και η ανθρωπιά μας

Ένα σκίτσο που αποτυπώνει τις σκέψεις όλων μας για αυτό το παιδί που χάθηκε μια για πάντα, ξεψυχούσε μαρτυρικά αλλά κανείς δεν την βοήθησε. Κλωτσούσαν το άψυχο κορμάκι της σα σκουπίδι.

Δεν θα μάθουμε ποτέ τι ονειρευόταν στη ζωή της η 8χρονη Όλγα. Μπορούμε, όμως, να πιθανολογήσουμε τι σκέφτονταν όσοι προσπέρασαν το κορμάκι της, κάποιοι σε χρονικό σημείο που ακόμα δεν ήταν άψυχο, και κυρίως τι δεν σκέφτηκαν να κάνουν και συνέχισαν τη δουλειά και την πορεία τους χωρίς να νοιαστούν γι’ αυτό τον άνθρωπο.

Πηγή
www.infokids.gr
Ακολουθήστε μας στο:   Instagram!       Facebook!      Twitter!

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button