Επικαιρότητα

SOS από το “Χαμόγελο του Παιδιού”: Βοηθήστε τώρα να βρεθεί ο μικρός Γιώργος

Έκκληση για τον εντοπισμό του 12χρονου Γιώργου Μπούφα που χάθηκε το μεσημέρι στο Ίλιον απευθύνει μέσω του Newsit.gr ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος.

“Απευθύνω έκκληση σε όλους να δώσουμε στον Γιώργο την ευκαιρία να βρεθεί με τους ανθρώπους που τον αγαπούν και του δίνουν τη θαλπωρή που χρειάζεται”, επισημαίνει ο κ. Γιαννόπουλος.

Η ανάγκη εντοπισμού του είναι επιτακτική καθώς ο μικρός Γιώργος δεν πρέπει να μείνει εκτός προστατευμένου περιβάλλοντος τη νύχτα, αφού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν ξέρει να κυκλοφορήσει και κινδυνεύει.

Ακούστε τι είπε στο Newsit.gr ο Κώστας Γιαννόπουλος:

Στο Amber Alert που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, αναφέρεται: “Στις 13/11/2018, στη 13:00 , εξαφανίστηκε o Γιώργος Μπούφας 12 ετών από την περιοχή του Ιλίου.

Ο Γιώργος έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 μ. και ζυγίζει 54 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και πράσινη μπλούζα παραλλαγής με κουκούλα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσιεύει το Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού.

Μάθετε περισσότερα για το Amber Alert Hellas.

Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

e mail: 116000@hamogelo.gr

Πηγή
www.newsit.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button