Επικαιρότητα

O Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε την θεραπεία του Παντελή Κυριακίδη!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παντελής Κυριακίδης, ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ που επιστρέφοντας από ένα τουρνουά, έχασε τον πατέρα του σε τροχαίο και ο ίδιος έμεινε «καρφωμένος» στο κρεβάτι, είναι γνωστό.. όπως επίσης και η προσπάθεια των οπαδών του ΠΑΟΚ και κυρίως του Συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, που βγάζουν κούπες και μπρελόκ για να πουλήσουν και τα έσοδα να πάνε όλα στην αποθεραπεία του Παντελή.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δια του Ιβάν Σαββίδη έχει βοηθήσει πολύ και πρόσφατα χρειάστηκε να αγοραστεί μια αντλία, απαραίτητη για την αποθεραπεία του, η οποία ήθελε ιατρική υποστήριξη, που στοίχιζε 4.000 ευρώ, χρήματα τα οποία έδωσε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης στην ομάδα των γιατρών που ασχολήθηκαν και η αντλία τοποθετήθηκε. Είναι απαραίτητη αυτή η αντλία, γιατί με ένα σωληνάκι ενώνεται στον αυχένα του Παντελή, με στόχο να μεταφέρει μυοχαλαρωτικό υγρό, για να μην παθαίνει σπασμούς!

Τα χρήματα λοιπόν τα έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης και επιπλέον 4.000 ευρώ, σύνολο 8.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί όλο το ποσό για την ετήσια θεραπεία του.

Η οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη αισθάνεται μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον Ιβάν Σαββίδη και αναμένεται να βγει και ανακοίνωση…

Πηγή
g-point.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button