Επικαιρότητα

Lockdown: 29χρονος ντελιβεράς στην Καβάλα… μοιράζει ανθρωπιά δωρεάν

Τι έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook o Δημήτρης Τσιλιγκίρογλου

Μέσα στη μαυρίλα της καθημερινότητας με την πανδημία του κορωνοϊού, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις συνανθρώπων μας -και ευτυχώς είναι αρκετές- οι οποίες αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Όπως εκείνη του κ. Δημήτρη Τσιλιγκίρογλου, ενός 29χρονου ανθρώπου που εργάζεται ως ντελίβερι στην εστίαση στην πόλη της Καβάλας.

Μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για το δεύτερο lockdown, ο Δημήτρης ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο facebook στην οποία αναφέρει ότι μπορεί να βοηθήσει όποιον άνθρωπο έχει ανάγκη τώρα στη δεύτερη καραντίνα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ονομάζομαι Τσιλιγκίρογλου Δημήτρης ..και δουλεύω στην εστίαση, όποιος έχει ανάγκη και δεν έχει κάποιον, μπορώ να του φερω φάρμακα,ψώνια από super market…μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6946043641… εννοείτε χωρίς χρέωση!!! ΥΓ μακάρι να τελειώσει όλο αυτό γρήγορα…. πόλη Καβάλα…».

Τα σχόλια, αλλά και οι κοινοποιήσεις ήταν πάρα πολλές ενώ ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr εξήγησε ότι η κίνησή του αυτή έγινε με μοναδικό σκοπό την βοήθεια σε εκείνους που τώρα με την καραντίνα δεν έχουν κάποιον να τους βοηθήσει και κυρίως τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. «Και στην πρώτη καραντίνα βοήθησα συνανθρώπους μου απλά δεν είχα κοινοποιήσει στο facebook. Τώρα όμως που κοινοποίησα αυτή τη βοήθεια είχα πολλά σχόλια ενώ και κόσμος με έχει πάρει τηλέφωνο και τον έχω εξυπηρετήσει. Με έχει ευχαριστήσει και το γεγονός ότι και άλλοι συνάδελφοί μου, παιδιά του μεροκάματου, από την Αθήνα έκαναν το ίδιο με εμένα. Πρέπει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη».

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button