Επικαιρότητα

H 39χρονη Δήμητρα, μητέρα δύο παιδιών, διαγνώστηκε με τη νόσο του κινητικού νευρώνα και χρειάζεται ΑΜΕΣΑ τη βοήθειά μας

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 39χρονης μητέρας Δήμητρας Χρυσαϊτου από την ακριτική Λέρο που διαγνώστηκε με την νόσο του κινητικού νευρώνα, γνωστή και ως ALS.

H έκκληση της οικογένειας

Η Δήμητρα σήμερα, ενάμισι χρόνο μετά την διάγνωση, βρίσκεται εγκλωβισμένη στο ίδιο της το σώμα, να παρακολουθεί την ζωή να την προσπερνά… έχει καθηλωθεί πια στο κρεβάτι, αφού τα πόδια της δεν μπορούν να την στηρίξουν… αδυνατεί πλέον να αγκαλιάσει τα δυο της αγγελούδια, αφού έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της κινητικότητας των χεριών της, ενώ το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεται ακόμα και να τα παρηγορήσει, αφού έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα στην κατάποση και την ομιλία.

Το μόνο που δεν επηρεάζεται από την πάθησή της είναι το χαμόγελο της! Το χαμόγελο αυτό που κάνει τα παιδιά της να ελπίζουν πως θα έρθει η μέρα που η μαμά τους θα γίνει και πάλι καλά. Μοναδική ελπίδα για να ανακουφίσει και να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της ασθένειας της βρίσκεται σε κλινικές του εξωτερικού, και συγκεκριμένα στο κέντρο αποκατάστασης ANOVA της Γερμανίας, ενώ ήδη έχουν σταλεί οι εξετάσεις και σε εξειδικευμένο κέντρο του Κιέβου

Το συνολικό κόστος της θεραπείας με βλαστοκύτταρα στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί ανέρχεται στις 70.000 ευρώ, ποσό που η οικογένεια της αδυνατεί να καλύψει.

Οι μέρες περνάνε! Μέσα στο Μάρτιο η Δήμητρα Χρυσαιτου απο τη Λέρο πρέπει να φυγει για τη θεραπεία της που ήδη έχει ακυρωθεί μια φορά! ΠΡΕΠΕΙ να σταμητήσει ΑΜΕΣΑ η εξέλιξή της ασθένειας ALS! Στο χέρι μας είναι! Ας κινηθούμε γρήγορα για να συνεχίσει η Δήμητρα να είναι έμπρακτα δίπλα στα παιδιά της!!!

Διαβάστε:  Έκκληση για βοήθεια: Ο 9 μηνών Βασίλης πάσχει από κρανιοεγκεφαλική συνοσυστέωση και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Τι είναι η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS)

Η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση (ALS) είναι μια προοδευτική εκφυλιστική πάθηση των κυττάρων του εγκεφάλου και της σπονδυλικής στήλης. Ο εγκέφαλος χάνει σταδιακά την ικανότητα του να προκαλέσει και να ελέγξει την κίνηση των μυών και εντέλει οι ασθενείς χάνουν την δυνατότητα να τρέφονται, να μιλούν, να περπατούν, να αναπνέουν.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την 39χρονη μητέρα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 489 00 2786 001186

ALPHA BANK IBAN GR3001404890489002786001186

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τον πατέρα της με τον πατέρα της Δήμητρας, κο Σπύρο Χρυσαιτη στα τηλέφωνα 6947890754 και 6947848324

Ακολουθήστε μας στο:   Instagram!       Facebook!      Twitter!

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button