Επικαιρότητα

Eντυπωσιακή επίδειξη μόδας ΑμεΑ στον Βόλο (photos)

Μοντέλα ΑμεΑ απίστευτης ομορφιάς, γυναίκες που ποτέ «δεν το έβαλαν κάτω» και καλλονές με πανελλήνιους τίτλους ενθουσίασαν στη φαντασμαγορική επίδειξη μόδας στο εκθεσιακό κέντρο στο Πεδίο του Άρεως.

Μοντέλα στην επίδειξη ήταν αθλητές και αθλήτριες ΑμεΑ με πολλές διακρίσεις καθώς και μοντέλα που φέρουν τίτλους πανελληνίων καλλιστείων.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι» και «Η Παγκόσμια Αγκαλιά».

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων που διοργάνωσαν την επίδειξη αναφέρθηκαν στο στόχο της εκδήλωσης που ήταν η ευαισθητοποίηση όλων στο γεγονός ότι «δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες αλλά μόνο άνθρωποι» όπως χαρακτηριστικά τόνισε και η πρόεδρος του Ομώνυμου Συλλόγου, Σύλβια Αντώναρου.

Όπως ανέφερε η ίδια, είναι εθελόντρια εδώ και 18 χρόνια και μέσα από τον εθελοντισμό έμαθε τι σημαίνει «αξία, δημιουργία, πράξη και σεβασμός».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Παγκόσμιας Αγκαλιά και προπονήτρια της εθνικής ομάδας μπάσκετ κωφών γυναικών κ. Αθηνά Ζέρβα τόνισε ότι στόχος ήταν να ενωθούν οι δυνάμεις όλων για δοθεί απλόχερα αγάπη και να εισπραχθεί αγάπη.

Η αναπηρία είναι ταυτότητα, όχι πρόβλημα, ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης
«Θέλει να βλέπεις με τα μάτια της ψυχής και της αγάπης και όχι με τον φθόνο….
Να μην περιμένεις να σου χτυπήσει τη πόρτα το πρόβλημα για να την υποστηρίξεις…
Αλλά να την αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα και να την εντάξεις στην ζωή σου.
Τίποτα ακατόρθωτο τίποτα άπιαστο…άλλωστε κάνεις δεν έπαθε τίποτα από την αγκαλιά, την αγάπη και την προσφορά…», επισήμαναν οι διοργανώτριες.

Συνολικά στην επίδειξη συμμετείχαν 30 μοντέλα ενώ στήριξαν την εκδήλωση δεκάδες εθελοντές από Αθήνα αλλά και Βόλο.

Διαβάστε:  Έρχεται Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ Στον Βόλο!

Γκεστ σταρ της εκδήλωσης ήταν ο μετρ της υψηλής ραπτικής Μάικ Νικολάτος.

Πηγή
https://e-thessalia.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button