Επικαιρότητα

BINTEO που κόβει την ανάσα: Η αγωνιώδης πορεία ενός περιπολικού να μεταφέρει ένα χτυπημένο παιδί στο Παίδων

Η αγωνιώδης πορεία περιπολικού να μεταφέρει ένα χτυπημένο παιδί στο Νοσοκομείο Παίδων

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και αποτελεί έναν πραγματικό ύμνο στην αγωνιώδη προσπάθεια του πληρώματος ενός περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταφέρει ένα χτυπημένο παιδί στο νοσοκομείο Παίδων στο Γουδί!

Στη διάρκεια της κούρσας στους γεμάτους με αυτοκίνητα δρόμους της Αθήνας ακούγεται ο δαιμονιώδης ήχος από τις σειρήνες του περιπολικού αλλά και το κλάμα του μικρού παιδιού.

Παράλληλα φαίνεται ο τρόπος που ο οδηγός του περιπολικού οδηγεί, κυριολεκτικά κόβοντας την ανάσα, για να κερδίσει χρόνο προκειμένου να φθάσει στο Νοσοκομείο Παίδων το συντομότερο δυνατό.

Το βίντεο ξεκινά από τη γωνία της οδού Αχαρνών με την Ηπείρου. Το περιπολικό ακολουθεί την πορεία Ηπείρου, Πατησίων, λεωφόρο Αλεξάνδρας, λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, Μεσογείων, Φειδιππίδου, Θηβών και κατάληξη στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία!

Τέτοια περιστατικά μπορεί να είναι συνηθισμένα για τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. – άνδρες και γυναίκες – όμως δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο τιμούν τη στολή που φορούν και το εθνόσημο αλλά παίζουν κορώνα – γράμματα ακόμη και τη σωματική ακεραιότητα αλλά και την ψυχική υγεία τους για το καλό του συνόλου.

Σε κανένα σημείο του βίντεο δεν φαίνονται ούτε τα πρόσωπα των αστυνομικών ούτε τα στοιχεία του περιπολικού.

Λίγη σημασία έχει όμως ποιοί είναι. Θα μπορούσαν να είναι δύο από τος χιλιάδες άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. Πού απλά αξίζουν την ευγνωμοσύνη και ένα ζεστό χαμόγελο από όλους εμάς. Τους απλούς πολίτες.

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα:

https://www.facebook.com/policenewsgr/videos/2014548638612985/

Πηγή
www.policenews.eu
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button