Επικαιρότητα

4χρονος βιάστηκε από τον γιο της νταντάς του-συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τη Σοφία Μπεκατώρου

Ανατριχιαστικές υποθέσεις κακοποίησης γυναικών και ανηλίκων έρχονται στο φως από τη Σοφία Μπεκατώρου. Όπως μετέδωσε το Mega, η Oλυμπιονίκης, διάβασε τη μαρτυρία ενός πατέρα, για την κόλαση που έζησε το 4χρονο παιδί του.

«Όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο τεσσάρων ετών αγοράκι» ανέφερε.

Το παιδάκι αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε με μια ζωγραφιά. Τότε οι γονείς απευθύνθηκαν σε ψυχολόγο αλλά και στις αρχές και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η ανατριχιαστική αυτή ιστορία, καταγράφηκε στην πλατφόρμα του ευρωπαϊκού δικτύου κατά της βίας ανάμεσα σε 200 ακόμα μαρτυρίες κακοποίησης.

Ήδη έχουν κωδικοποιηθεί 150 από τις μαρτυρίες που έχουν φτάσει στην πλατφόρμα menow-metoo και τα στοιχεία που προκύπτουν είναι σοκαριστικά.

Το 96,7% των μαρτυριών προέρχεται από γυναίκες, το 70,7% αφορά σε σεξουαλική κακοποίηση ενώ το 22% των περιστατικών έχει συμβεί στο οικογενειακό περιβάλλον, το 20% σε χώρους εκπαίδευσης και το 15% μέσα σε συντροφικές σχέσεις.

Η Σοφία Μπεκατώρου συγκλόνισε και με την μαρτυρία ενός άνδρα, αθλητή της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής, ο οποίος περιγράφει τους ξυλοδαρμούς και τα βασανιστήρια που υπέστη από τον προπονητή του για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τον αθλητή, αυτό που περισσότερο τον ανησυχεί είναι ότι ο συγκεκριμένος προπονητής τώρα εργάζεται ως γυμναστής σε σχολείο.

Πηγή
singleparent.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button