Ζωή & Αναπηρία

3χρονος με σύνδρομο Down έχει γενέθλια και η χαρά του δεν περιγράφεται!


iSpeech.org
Ένα video που έπεσε πριν λίγο στην αντίληψή μας μας γέμισε χαρά και συγκίνηση και σκεφτήκαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Ένα μικρό αγόρι γιορτάζει τα γενέθλιά του και είναι έτοιμο να σβήσει την τούρτα του. Θα μας πείτε ότι αυτό δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Η χαρά, όμως, και χαμόγελου του μικρού αυτού αγοριού θα σας αλλάξουν γνώμη.

O χρήστης του twitter @_SJPeace_ μοιράστηκε στον λογαριασμό του το παρακάτω video που δείχνει ένα αγοράκι με σύνδρομο Down να ετοιμάζεται να σβήσει το κεράκι της γενέθλιας τούρτας του.

Ο ενθουσιασμός και η χαρά του 3χρονου παιδιού είναι ό,τι αναζητούσαμε για να γίνει η Παρασκευή μας καλύτερη και να ξεκινήσει το σαββατοκύριακό μας με χαμόγελο.

Κάτω από το video τα σχόλια ήταν και εκείνα γεμάτα αγάπη και χαρά. Πολλοί χρήστες, μάλιστα, παραδέχθηκαν ότι προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον μικρό να σβήσει το κεράκι του.

Η λεζάντα που συνόδευε το video έγραφε: «Η καρδιά μου δεν αντέχει. Αυτό με έκανε τόσο χαρούμενο. Ο ενθουσιασμός του είναι μεταδοτικός. Χρόνια πολλά μικρέ!»

Και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μη συμφωνούμε περισσότερο!

Δείτε το συγκινητικό video

https://twitter.com/_SJPeace_/status/1082322199942451200?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1082322199942451200&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.infokids.com.cy%2Fto-pio-sygkinitiko-video-tis-imeras-3xronos%2F

Πηγή
www.infokids.com.cy
Ακολουθήστε μας στο:   Instagram!       Facebook!      Twitter!

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button