Επικαιρότητα

2,5 τόνοι πλαστικά καπάκια με την βοήθεια Προσκόπων και Ευθροσταυριτών

2,5 τόνοι πλαστικά καπάκια ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Σωματείου Παραπληγικών Κινητικά Αναπήρων νομού Ηλείας, των Προσκόπων του Πύργου και του Ερυθρού Σταυρού Αμαλιάδας.

Η συγκεκριμένη ποσότητα συγκεντρώθηκε τον τελευταίο χρόνο προκειμένου να γίνει προμήθεια αμαξιδίων που θα προσφερθούν σε  μέλη του Σωματείου.

Χθες, σε Πύργο και Αμαλιάδα, έγινε η παραλαβή των πλαστικών καπακίων από φορτηγό της εταιρείας ανακύκλωσης ΕΛΒΕΝ και με το ποσό που αντιστοιχεί στην ποσότητα που συγκεντρώθηκε αναμένεται σε λίγες ημέρες να γίνει η αγορά των αμαξιδίων.

«Το Σωματείο μας συνεργάστηκε μαζί με τους Πρόσκοπους του Πύργου και τους Ερυθροσταυρίτες της Αμαλιάδας τους τελευταίους μήνες με σκοπό να συγκεντρωθεί η μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα από πλαστικά καπάκια. Οι 2,5 τόνοι που συγκεντρώθηκαν είναι μια ικανοποιητική ποσότητα που θα μας δώσει την ευκαιρία να προμηθευτούμε δυο αμαξίδια που θα δοθούν σε μέλη μας.

Θέλω να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πρόσκοπους και στους Ερυθροσταυρίτες της Αμαλιάδας που στηρίζουν την συγκεκριμένη δράση. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω και τους πολίτες που συμμετείχαν προσφέροντας ο καθ` ένας την ποσότητα που συγκέντρωνε στο σπίτι του κι έτσι, λίγο-λίγο ο καθένας καταφέραμε να ξεπεράσουμε μέσα σε ένα χρόνο τους 2 τόνους.

Θα συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε πλαστικά καπάκια, αφού οι ανάγκη για προμήθεια κι άλλων αμαξιδίων είναι υπαρκτή,  κι ελπίζω η στήριξη όλων να είναι η ίδια»… δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ ο γραμματέας του Σωματείου Γιώργος Παπανικολόπουλος.

Πηγή
www.patrisnews.com
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button