Επικαιρότητα

Έχασε τον άντρα της και το αγέννητο μωρό της θα χρειαστεί άμεσα χειρουργείο: Ας βοηθήσουμε όλοι την 24χρονη Κωνσταντίνα!

Η μοίρα έδειξε το πιο άδικο πρόσωπό της στην 24χρονη Κωνσταντίνα από την Εύβοια, η οποία πριν ακόμα κάνει τα πρώτα της βήματα στη νέα της οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με δύο εξαιρετικά επίπονες καταστάσεις.

Σύμφωνα με την έκκληση που δημοσιεύεται για την άτυχη κοπέλα, η Κωνσταντίνα αρραβωνιάστηκε και λίγους μήνες μετά, ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, έχασε τον σύντροφό της από ανακοπή καρδιάς!

Το επόμενο χτύπημα ήρθε στην κοπέλα, όταν στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της, το αγέννητο μωρό της διαγνώστηκε με ιεροκοκκυγικό τεράτωμα. Πρόκειται για έναν όγκο στην περιοχή του ιερού οστού και του κόκκυγα, ο οποίος πρέπει άμεσα να αφαιρεθεί αφού το μωρό γεννηθεί.

Σύμφωνα με την ίδια έκκληση, το ιδιαίτερα σοβαρό και επικίνδυνο χειρουργείο του νεογέννητου μωρού της, θα κοστίσει περί τις 15.000 ευρώ.

Ο Κωνσταντίνα, την φροντίδα της οποίας έχουν αναλάβει πλέον οι γονείς της, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στο ποσό αυτό.

Χρειάζεται, λοιπόν, την βοήθεια όλων μας, με ό,τι δυνατότητες μπορεί ο καθένας, ώστε να καταφέρει τουλάχιστον η κοπέλα να προσφέρει στο παιδί της τη ζωή που το αξίζει.

Δείτε την έκκληση και τον αριθμό λογαριασμού της Κωνσταντίνας εδώ:

https://www.facebook.com/groups/209748919776824/permalink/768800613871649

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button