Επικαιρότητα

Χαϊδάρι: Μεγάλη ανθρωπιστική εκδήλωση για να χειρουργηθεί και να περπατήσει η μικρή Σοφία

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει μια μεγάλη εκδήλωση ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και η μικρή να καταφέρει να ξεπεράσει την εγκεφαλική παράλυση τύπου σπαστικής τετραπληγίας

Ο αγώνας να περπατήσει μόνη της η Σοφία έγινε ήδη υπόθεση πολλών. Με σύνθημα «ελευθερώστε τη Σοφία», οργανώνεται μια μεγάλη ανθρωπιστική εκδήλωση για τη συγκέντρωση όλου του ποσού που απαιτείται για την εγχείριση σε ελληνικό νοσοκομείο (εγκεφαλική παράλυση τύπου σπαστικής τετραπληγίας), ώστε να σπάσουν τα δεσμά της αναπηρίας, το παιδί να μπορεί να κινηθεί, να παίξει και να ζήσει μια αυτόνομη και ελεύθερη ζωή, μια και αυτό είναι στην περίπτωσή της εφικτό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα xaidarisimera, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει μια μεγάλη εκδήλωση και ταυτόχρονα να καλέσει όλους τους συλλόγους της πόλης, για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται ώστε να γίνει η εγχείριση και να να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γιώργος Παπαχαρίσης ανακοίνωσε εκ μέρους της ομάδας ότι θα διοργανωθεί φιλανθρωπικό τουρνουά τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, ώρα 7 μμ., με τη συμμετοχή των Ενώσεων Παλαιμάχων Αθήνας και Πειραιά, με στόχο της ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού για τη Σοφία Παναγιώτου.

Στην εκδήλωση και την ερανική προσπάθεια ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή οι Σύλλογοι Ηπειρωτών, Χιωτών, Θεσσαλών, Μακεδόνων, Ποντίων, το Κέντρο Λαογραφίας και Πολιτισμού, ο Σύλλογος Δάσους, ο ΑΟ Ιπποκράτης, ο Σύλλογος του Δαφνίου, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι επαφές και με άλλους συλλόγους και σωματεία της πόλης. Συμμετέχει επίσης η ομάδα “Αρχή Διαλόγου”, που ανέλαβε την ευρύτερη βοήθεια της οικογένειας. Ακόμα, όπως είπε η διευθύντρια του σχολείου της Σοφίας (9ο Δημοτικό Χαϊδαρίου), κ. Ελένη Μούκα, η σχολική κοινότητα βρίσκεται σε διαδικασία συλλογής χρημάτων. Μπορούν αντίστοιχα να πάρουν μέρος και όσα άλλα σχολεία το επιθυμούν για τη μικρή συμμαθήτριά τους.

Διαβάστε:  Έκκληση για τρόφιμα: Μάνα με 4 παιδάκια ζει σε απελπιστική κατάσταση σε υπόγειο στην Αθήνα

Για πληροφορίες, διευκρινίσεις και δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γιώργο Παπαχαρίση, 6977347373.

Ο λογαριασμός της Εθνικής Τράπεζας:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Αρ. Λογιαριασμού 105/008611-81, ΙΒΑΝ GR5501101050000010500861181. Έγκριση λειτουργίας Ατομικού Ερανικού Τραπεζικού Λογαριασμού από το Υπουργείο Εργασίας και κοινωνικών Υποθέσεων, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας της.

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button