Επικαιρότητα

Φλώρινα: Ο 35χρονος πατέρας βίαζε 2 με 3 φορές την εβδομάδα την 12χρονη κόρη του -Τον κατήγγειλε το παιδί

Σοκαριστικές και ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στο Αμύνταιο της Φλώρινας από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η δημοσιογράφος Χρυσάνθη Σπανδωνίδου μίλησε για την υπόθεση που συγκλονίζει στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, κάνοντας περαιτέρω αποκαλύψεις για το βιασμό της ανήλικης από τον πατέρα της.

Όπως ανέφερε, το κορίτσι θεωρούσε φυσιολογικό να έχει σεξουαλικές επαφές με τον πατέρα της, και αυτό προκύπτει καθώς δεν βρέθηκαν από τον ιατροδικαστή ίχνη αντίστασης.

Προσέθεσε πως, σύμφωνα με το κορίτσι, ο βιασμός επαναλαμβανόταν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και γινόταν οπουδήποτε μπορούσαν να απομονωθούν πατέρας και κόρη, ακόμη και στον στάβλο όπου δούλευε ως βοσκός ο 35χρονος άνδρας.

Εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών, που μίλησε στην εκπομπή, ανέφερε πως κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν η επαφή που είχε το κορίτσι με την ψυχολόγο του Γυμνασίου, στο οποίο άρχισε να φοιτά φέτος, καθώς είναι μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου.

H 12χρονη στη Φλώρινα αποκάλυψε στην ψυχολόγο του σχολείου ότι τη βίαζε ο πατέρας της

Όπως σημείωσε, «επισκέφθηκε κάποια στιγμή την ψυχολόγο που πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στη σχολική μονάδα. Οι συνάδελφοι είδαν ότι είναι μαζεμένο, προβληματισμένο και φοβισμένο το παιδί. Μίλησα εγώ μαζί του και μετά ζήτησα τη βοήθεια των αρμοδίων και έτσι αρχίσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι».

«Το παιδί ήρθε σε εμάς φέτος, είναι παιδί Α’ Γυμνασίου, δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτό το παιδί που είχε το θάρρος να πει αυτά που είπε, εκμυστηρεύθηκε και “ανοίχτηκε” μετά από παρακολούθηση κάποιων ημερών, ώστε να πει κάποια πράγματα», επεσήμανε η εκπαιδευτικός.

Να σημειωθεί ότι ο 35χρονος πατέρας της 12χρονης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μόλις έγιναν γνωστές οι αποτρόπαιες πράξεις του και προς το παρόν νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η ανήλικη, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, απομακρύνθηκε από το οικογενειακό περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας.

Πηγή
www.iefimerida.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button