Επικαιρότητα

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για την 10χρονη Αλεξία που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα – Πώς να συνδράμουμε

Η ζωή της 10χρονης Αλεξίας Σαμαρτζή άλλαξε μια για πάντα ανήμερα του Πάσχα 2019 όταν χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα, ενώ έπαιζε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Το 10χρονο αγγελούδι δίνει καθημερινά μάχη για να αποκατασταθεί η υγεία της καθώς εξαιτίας του βαρύτατου τραυματισμού της έχει 95% αναπηρία.

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ

Η μικρή μαχήτρια νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο, χάρη στην τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, δείχνοντας πολύ μεγάλη βελτίωση κι αυτό οφείλεται τόσο στις θεραπείες αποκατάστασης όσο και στην δίψα της για ζωή.

Τους τελευταίους μήνες ωστόσο έχει επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού και η ανάγκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπειών της είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Έπειτα από συστάσεις των ιατρών η μικρή Αλεξία χρειάζεται να μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής “Ευεξία”.

Σε μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας καθώς οι επισκέψεις καθημερινές στο κέντρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες και άλλες καθημερινές ανάγκες είναι κοστοβόρες και δυστυχώς η πλευρά του θύτη δεν ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις της, διοργανώνεται Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ για την μικρή Αλεξία το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 13:00 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ 9ΧΡΟΝΗ ΑΛΕΞΙΑ

Η ομάδα μπάσκετ Ερμής Σχηματαρίου σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Τ. Δήμου Τανάγρας και τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Σχηματαρίου ,διοργανώνουν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 13:00 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου φιλικό αγώνα στα πλαίσια προετοιμασίας με την ομάδα της Μυκόνου !

Αξίζει να δώσουμε όλοι το παρών στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου, ενώνοντας όλοι μαζί, ακόμα μια φορά, τις δυνάμεις μας για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται και να συνδράμουμε την οικογένεια και το μικρό αγγελούδι που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά και είμαστε σίγουροι πως για ακόμη μια φορά θα νιώσουμε περήφανοι ως Ανθρωποι !!!!

Διαβάστε:  O 7χρονος Λάμπρος δίνει μάχη με το οστεοσάρκωμα άνω γνάθου και μάς χρειάζεται για να συνεχίσει τον αγώνα του

Κατά την διάρκεια του φιλανθρωπικού αγώνα θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και απόλυτη ασφάλεια θα χειροκροτήσουμε τις δύο μεγάλες ομάδες που θα δώσουν με την σειρά τους τον δικό τους αγώνα για την μικρή Αλεξία.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ

Ακόμη και αν δεν καταφέρετε να πάτε στο γήπεδο και να παρακολουθήσετε τον αγώνα μπορείτε να κάνετε την προσφορά σας, καταθέτοντας όποιο ποσό επιθυμείτε στον λογαριασμό της οικογένειας.

GR9401102900000029060617452
Εθνικη τράπεζα
Δικαιούχος : Λουκάς Σαμαρτζής

Πηγή
https://www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button